Billigt från H&M

När jag igår fick ett nyhetsmejl från H&M om att det nu var halva reapriset så kunde jag inte låta bli att beställa lite grejer därifrån. När det är så himla billigt som det var så. Åtta artiklar för lite drygt 180 kronor tycker jag är ett rätt okej pris... Egentligen skulle allt gått på dryga tusenlappen.

Sex av plaggen jag köpte, de andra två är slutsålda så det finns ingen bild på dem, men det var i alla fall en klänning och en bikinitopp.



 



(Jag har varit ruskig skeptiskt till om jag passar i långklänning eller ej, men när den kostar 24 kronor så kan jag ju faktiskt köpa en och prova...)


Sista augusti

Idag är det uppehåll för VM och jag har passat på att göra lite annat än bara hänga framför tv:n. Det har varit ett par riktigt spännande friidrottsdagar men några sjukt spännande tävlingar. Både damerna och herrarnas stavhoppsfinaler blev riktigt oväntat bra då storfavoriterna inte alls lyckades. Och på 400 meter var det en artonårig junior som blev världsmästare. Tre hundradelar före f.d. dopade och världsettan Lashawn Merritt. Så jäkla gött. I natt drar allt igång igen.

Annars då. Ja, igår var det 5-årskalas för Hampus. Gott fika och en stund med släkten helt enkelt. Pappas kompis Markus kom under kvällen då de skulle ut och jag björn imorse. Med sig hade han sin jättehund Jacke. Väldigt charmig sådan. Jag satt i tv-rummet och det första hunden gör är att sätta sig mitt framför mig och lägger världens hög på golvet. Mysigt. Tur att jag slapp ta reda på det... Efter det ville jag inte vara kompis med honom. Hur gullig han än var.

Nu till nåt helt annat. Idag hade jag min första lektion på körskolan! Var ju dit tidigare i sommar men jag fick inte någon tid förrän idag. Dom hade bytt ut min körledare till en annan och han verkar vara riktigt bra. Sjukt trevlig och lärde ut på ett väldigt bra sätt. Även om vi inte hann med så mycket den här första gången så gick det vi hann med väldigt bra och jag ser fram emot mot nästa lektion som är redan på fredag. Så nu kommer jag förhoppningsvis få lite ordning på det här med körningen. Längtar tills dess att jag får körkortet i min hand.


Eyeslipsface

Jag har länge varit riktigt sugen på att beställa smink från ELF, den engelska sidan med otroliga priser. Och igår läste jag på Keelas blogg att det nu även var halva priset. Jag berättade för Jessica och tillsammans gjorde vi en beställning. 26 produkter blev det allt som allt och det enda vi behövde betala för detta var ca 250 kronor. Det går inte att klaga på det priset. Hur bra grejerna sen är får vi se men jag ser fram emot när paketet dyker upp i brevlådan!

Lite av det jag beställde:

 

När det ofattbara inträffar

Usain Bolt skulle vinna VM-guld på 100 meter. Absolut ingenting kunde hindra honom från att göra det. Möjligtvis en skada. Eller en tjuvstart. Men den risken fanns aldrig. Snarare att han skulle vänta nån tiondel extra innan han lämnade starblocken.

Om det sen vara nervositet, önskan att slå ett nytt rekord eller bara en total jäkla blackout som fick honom att  göra just en tjuvstart kan jag inte svara på. Förmodligen det sistnämnda. En rejäl tjuvstart var det dessutom och tystnaden som lade sig över arena när chocken lagt sig en aning är nog något som kommer bli ihågkommet lång tid efter detta VM. Mästerskapets största stjärna, den solklara vinnaren och mannen som absolut inte kunde göra en tjuvstart var utslagen ur finalen. Det är fortfarande nästan ofattbart. Att det sedan blev Yohan Blake som vann VM-finalen på 100 meter är det nog ingen som bryr sig mycket om och inte kommer det vara det man snackar om efteråt.

Gissa om det kommer gå fort nu på 200 meter?

En lördag

Jisses vad det åskade nu ikväll! Är oerhört glad är jag är så snabb på min cykel så jag hann hem från jobbet innan det satte igång. Borde kanske döpa om mig till Bolt...

Jag vet inte om Bolt är lika bra som mig på att cykla men när det kommer till löpning ligger han lite bättre till. Idag när han klev in på försöken på 100 meter så var allt precis som vanligt. Efter 50 meter är resten av starfältet långt bakom honom. Medan resten av löparna kämpar för sitt liv för att springa sitt snabbaste så lunkar Bolt på i maklig takt och vinner ändå överlägset. Han har i stort sett redan gått upp i mixade zonen när de andra korsas mållinjen. Idag var det den riktige Bolt som var tillbaka på banan. Världens absolut bästa 100 meterslöpare.

För svensk del så har det väl gått hyfsat. Isabella Andersson började VM med att ta en sjunde plats i maraton. Moa Hjelmer sprang riktigt bra och är i semi på 400 meter. Alhadji Jeng missade inte helt oväntat stavhoppsfinalen. Carro hoppade sådär i längdhoppskvalet men gick vidare till finalen imorgon. Och Mattias Jons missade i släggkvalet och gick inte vidare till finalen.

Som ni kanske förstått så ägnade jag största delen av dagen till att titta på VM. Har jobbat nu ikväll och gud vad segt det var idag. Minuterna kröp verkligen fram. Ska jobba kväll imorgon också och sen är jag förhoppningsvis ledig igen innan dom ringer in mig. Har jobbat fyra helger i rad nu men samtidigt ger det lite pengar så jag klagar inte så jättemycket att jag jobbar nu i helgen när jag ändå inte hade så mycket annat för mig.

Tror jag ska avrunda den här kvällen med att läsa lite ur "Mamma, pappa, barn" som är boken jag läser just nu. Ska nog ta och tipsa om lite böcker nån dag som jag har läst nu i sommar. Har blivit några stycken.

Turn around

Kvällens avsnitt av So You Think You Can Dance var otroligt bra! Lady Gaga satt i juryn, koreograferna hade skapat några helt fantastiska nummer och dansarna gav verkligen allt. Nu när programmet kommit drygt halvvägs så har paren splittrats och nu får dansarna dansa med "All Stars"- gamla SYTYCD-deltagare. Nu är alla verkligen hur bra som helst och det är svårt att utse en favorit men jag har från första början gillar Melanie. Ikväll dansade hon fantastiskt tillsammans med Neil -  en av mina absoluta favoriter någonsin i programmet. Att grabben är så otroligt het också gör ju inte saken sämre. Numret som är koreograferat av Mandy Moore är otroligt vackert. Och hoppet! Det där hoppet, så sjukt skickligt!



Lägger upp ett annat sjukt bra nummer från kvällens program. Återigen koreograferat av Mandy Moore, nu med Tadd och All Star-Lauren.


So it begins

Äntligen är det dags för friidrotts-VM! Som jag har längtat! Lagom till att jag slutat arbeta dessutom vilket ger mig chansen att sitta uppe hela nätterna och hålla Popsen och c/o sällskap. För nattvak kommer det bli. Eftersom VM avgörs i Sydkorea och Daegu så kommer största delen av sändningarna visas under natten och tidiga morgonen. Men det är lite mysigt också. Sitta uppe i mörkret hela natten och titta. Jag minns när OS i Vancouver var. Då satt jag uppe och titta på nattens hockeymatch, åt frukost för att sedan kliva direkt på bussen och åka till skolan.

Årets VM kommer förmodligen bjuda på mycket spännande. I många grenar är det helt öppet om medaljerna och vi kommer nog få se många överraskningar. För svensk del ser det inte vidare ljust ut. Med endast fjorton deltagare så finns det inte så stora förhoppningar om medalj. Carolina Klüft måste hoppa årsbästa för att ens ta sig vidare från kvalet, Christian Olsson är förvisso i någorlunda form men hans motståndare är i ännu bättre form, Emma Green har en liknande position. Och sen är det väl inga fler som egentligen har en möjlighet att komma topp tre. Kanske då maratonlöperskan Isabellah Andersson som springer redan i natt.

Men bortser man från svenskarna så finns det mycket spännande att se fram emot. Längtar speciellt till herrarnas spjut där min älskling Thorkildsen förhoppningsvis kommer sopa banan av resten. Herrarnas höjdhopp kommer också bli spännande då det varit så otroligt jämnt under säsongen. Sen kommer självklart alla löpgrenar få en att sitta på helspänn.

Usain Bolt. Friidrottens superstjärna. Han har inte haft någon speciellt bra säsong hittills med hans mått mätt. Men nu är det VM och det finns väl egentligen ingen som inte ser honom som mästerskapets stora vinnare. 200 meter kommer han definitivt vinna. På 100 meter är det mer osäkert där han endast hade årets sjunde bästa tid innan mästerskapet. Men efter att både Asafa Powell och Tyson Gay drabats av skador och inte kan delta, plus två dopningsfall, så ligger han nu topp tre. Och när det kommer till en VM-final tror jag ingen kan slå honom. Han är ju Usain Bolt.

Så nu vet ni vart ni har mig den närmaste tiden. Framför tv:n under nätterna och antingen i sängen eller på jobbet under dagarna.


True Talent

Igår hade det nya musik- och underhållningsprogrammet True Talent premiär. Programidén är att de tre coacherna, Danny Sauecedo, Pernilla Andersson och Tommy Körberg får välja ut ett antal favoriter efter att ha lyssnat på hundra röster. Dessa får sedan framför en låt framför en publik som sitter med ryggen emot. Juryn är indelade i tre grupper beroende på ålder. Om majoriteten i alla tre grupperna röstar ja går artisten vidare och blir en del av sin coachs grupp. Under programmets gång kommer sångarna drillas av sina coacher och om jag har fattat det rätt så kommer de bli söndagsfinaler där tittar får rösta vidare sångarna. Vinnaren vinner en miljon kronor.

Jag har tittat på programmet både igår och idag och är lite kluven till det. Idén är väl helt okej och uppbyggnaden av programmet likaså. Men samtidigt så stör jag mig något så förbannat på bla berättarrösten som berättar hur programmet går till, inför varenda jäkla uppträndande. Reglerna är liksom ganska klara när hon redan förklarat dom ett tjugotal gånger. Dessutom låter det som att hon berättar om en fasanfull operation eller liknande istället för underhållning. Sedan blir det så himla mycket snack om att detta är ett program där personerna enbart bedöms efter sin röst, inte sin personlighet, stil eller liknande. Men saken är ju den att jag som tittare får ju se personen och självklart kommer skaffa mig en favorit som kanske inte har den allra bästa rösten utan tilltalar mig på andra sätt också. Precis som i Idol.

Men jag tänker nog fortsätta följa programmet så gott jag kan, det är ju några riktigt bra sångröster med. Hittills känns Dannys lag helt klart bäst.


Jag passar

Klev som sagt av mitt sommarvikariat i söndags men ser inte ut att behöva bli helt utan jobb. Har redan fått fyra pass den här veckan. Jobbade några timmar igår och ska jobba även fredag, lördag och söndag. Det känns bra. Samtidigt är det riktigt skönt att vara lite ledig också. Särskilt då det är dagar som det har varit idag. En riktig sommardag med sol och värme. Hade helst av allt velat ligga på en handduk på stranden men då inge annan kunde fick jag nöja mig med balkongen. Gick väl bra det med.

Började dock dagen med att åka in till stan och fixa ett nytt pass eftersom mitt gamla har gått ut. Äntligen är jag kvitt det där hemska fotot... Inte för att det nya blev så himla vackert heller men nu slipper jag i alla fall skämmas när jag ska visa det.

Har annars spenderat dagen med att njuta av det fina vädret, läsa ut boken "Honungsfällan" och se på True Talent. Skriver mer om det i nästa inlägg!


-

Nu var det gjort. Och efter omständigheterna gick det bra. Väntan och oron är över för en liten stund.

En lördag och en måndag

Ja då så. Då hade man klarat av alla elva veckor på sommarvikariatet! Tiden har gått ganska fort ändå men samtidigt känns det som att man missat hela sommaren. Nu går jag över till timvikariatet igen och får se när dom ringer in mig till jobb. Som det ser ut nu så kommer det nog bli ganska mycket jobb ändå framöver vilket känns skönt.

Imorgon hoppas jag dock att jag får vara ledig. Dels behöver jag sova ut. Dels kommer jag vara på helspänn hela dagen. Och dels så fyller Malin år och vi har planerat att ha bakdag. För första gången för oss båda ska vi prova på att göra bla cupcakes. Förhoppningsvis klarar vi av det.

Hon fyller som sagt år imorgon men igårkväll hade hon sin 20-årsfest. Eftersom jag jobbade delat så dröjde det till klockan var halv elva innan jag kunde åka dit. Och fastän jag inte kunde stanna så länge så hade jag det riktigt trevligt. En stor blandning av folk var det där och det var himla roligt att träffa både gamla och nya vänner. En riktigt rolig kväll. Tyvärr hade Lia redan åkt när jag kom dit så jag fick inte chansen att säga hejdå innan hon lämna Sverige för Spanien men jag hoppas hon får det kanon där nere!

Eftersom jag skulle upp vid sex imorse så kunde jag inte stanna så länge igår utan åkte hem vid halv två. Sov några timmar innan det var dags att kliva upp igen. Gick bra att jobba men när jag kom hem idag var jag slut. Lyckade sova i fyra timmar vilket inte alls var meningen.

Åt en sjukt god middag nere hos farmor med hon, pappa och Gnesta. Nu ska jag försöka vara vaken till ett då enda reprisen av "The Killing" visas på tv:n. Missade det i torsdags och eftersom det är så spännande så kan jag inte missa reprisen heller. Förhoppningsvis klarar jag av att vara vaken tills dess. Får skruva upp volymen på musiken.

Blinded By The Dark

Hej där. Ska alldeles snart slänga mig i sängen och försöka få några timmars sömn innan det är dags att kliva upp och jobba igen. Det har varit ganska jobbigt på jobbet den senaste veckan, både psykiskt och fysiskt. Det plus annat gör att humöret inte varit på topp dom senaste dagarna.

Därför var det så himla skönt att bryta av med en riktig toppendag igår. Veckans enda lediga dag spenderade jag först med Malin och Niklas i Birsta. Kom hem med tre (!) par byxor. För 350 kronor var det helt okej. Köpte även ett par armband och en ring, en kofta och en klocka. Allt på rea såklart. Vad annars.

Med gasen i botten åkte vi sedan hem och jag och Malin fortsatte till Hornö där Lia bjöd in till bubbelbad. Jäklar vad härligt det var. Det var jag, Lia, Malin, Caro, Jenny och My och efter en stund kom även Malins arbetskamrater Fredrik och Jimmy ner. Med Höga Kusten-bron i bakgrunden spenderade vi tre timmar i badet och hade det fantastiskt trevligt. Det bjöds på både en massa snack, skratt och mys. Att det sedan var ett gäng människor som var obehagligt nyfikna kan vi ju glömma. En supermysig kväll som jag verkligen behövde.

Imorgon jobbar jag delat vilket känns sådär. Och med tanke på att bästa Malin har 20-årsfest på kvällen och att jag även jobbar söndag morgon känns det ännu sämre. Men jag tänker självklart göra det bästa av situationen och skynda mig så fort jag kan när jag slutat vid halv tio och sedan får jag väl klara mig utan så myclet sömn på söndagen. Är sista dagen på sommarvikariatet så det gör nog inte så mycket om jag inte är helt på topp. Förhoppningsvis hinner jag säga hejdå till Lia också som drar till varmare breddgrader sen!

Imorgon kommer även Barbro och Putte upp från Gnesta och stannar den kommande veckan. Ska bli väldigt trevligt att ha dom här ett tag. Och skönt med tanke på det som kommer.

Nej, nu ska jag hoppa i säng. God natt allesammans! 

Mina män

Modebloggare i all ära men hur meningslösa är dom oftast inte? Nya skor hit, nya dieter dit. Lite bråk med Kissie här och bråk med pojkvännen där. Ibland blir man bara så jäkla less på allt detta iq-befriande läsning.

Tur då att jag har mina män. Mina bloggande killar som antingen får mig att skratta, gråta eller tänka. Jag har en handfull sådana som jag besöker varje dag för att få hjärnan på andra tankar. Av dessa finns det två som alltid har utmärkt sig.

Först och främst Cimon. Cimon min Cimon. Efter hans medverkar in Paradise Hotel hittade jag hans blogg vilket är något av det bästa som finns att läsa på nätet. Efter att ha varit med i sådan ful-tv så kan man tro att det handlar om en korkad söderkille som bara snackar om sina senaste ligg och hur jäkla full han var i helgen. Men icke. Det är inte Cimon för fem öre. Han är mannen med stort M. Killen som skriver från sitt hjärta och som får allt han skriver att verka som poesi. Lika många gånger som han har fått mig att ramla av stolen av skratt så har han fått mig att gråta och fundera över meningen med livet. Han är bra fin Cimon.


Min andra favoritman är Hannes. Killen som kan få en blyertspenna att verka som det roligaste du sett. En ståuppkomiker som samtidigt är en hopplös romantiker och en inbiten men modern politiker. Jag är inte alls speciellt intresserad av politik egentligen men när Hannes skriver om det är det både intressant och så att man förstår vad det handlar om. Men främst handlar det förstås om humorn. Hans senaste inlägg om hur hans nya svärmor läst hans blogg och självfallet fått en underbar bild av honom är störtskön!

                  


Har du inte hittat till dessa grabbars bloggar än så är det bäst du gör det nu.

 

 

 

 


Times Like These

Ikväll är en sådan kväll då jag helst bara vill sitta och lyssna på musik i all oändlighet. Ligga på golvet och lyssna på pappas LP-skivor. Lugna ner nerverna och slippa tänka för en stund.

 


Everyday I'm Shuffelin'

Det finns en chans att det här inlägget aldrig kommer publiceras. Risken är ganska stor att jag kommer somna när som helst med huvudet på tangentbordet...

Igår firade min kära vän Madde då hon för några dagar sedan fyllde 20. För en gång skull den här sommaren så var jag ledig då något roligt ägde rum! Jag jobbade under morgonen men hade hela kvällen och dagen efter ledig.
Vi var först ett gäng tjejer som åt middag hemma hos Madde. Vinet flödade och vi satt och pratade om allt från felamputerade ben till hur man sminkar sig på kortast tid. Killarna anlände ett par timmar senare och festen kom igång på riktigt. Vi spelade drinklekar tills dess att våra huvuden snurrade av andra anledningar än alkoholen. Som alltid när vi träffas så blev det också en hel del dans och tokigheter.

Nån gång efter midnatt raggade vi skjuts ner på stan och gick sedan på Svenssons. Där var det förvånandsvärt mycket folk för att vara en sommarkväll! Vi träffade på en hel del andra bekanta och dansade loss ordentligt i ett par timmar innan det alldels för fort blev dags för stängning. Vid den här tidpunkten var det bara jag, Sandra och Rickard kvar och vi vandrade runt på stan ett tag innan vi efter många om och men till slut hamnade på lite efterhäng. Där blev det mer vin och så en hel del Justin Bieber...

När klockan till slut stod på fyra och jag i stort sett dygnat så vandrade jag hemåt mot min övernattningssäng. Tog ett par glas vatten och somnade så fort jag la mig. Hade lyckats ställt klockan på elva idag för att hinna med lite frukost och sånt innan det var dags att gå till bussen flr att hinna hem och träffa Magnus innan han åkte tillbaka till Linde. Fasade över hur dåligt jag skulle må idag men när jag satte mig upp i sängen blev jag glatt överraskad. Bortsett från att jag inte minns exakt alla detaljer som skedde igår (har dock fått bildbevis på fb...) så mådde jag förvånandsvärt bra.

Men självklart. På vägen till bussen ringde jobbet och jag hade inget annat val än att ställa upp och jobba kvällen. Underbart. Hann därmed inte vara hemma mer än ett par timmar innan det blev dags att dra på sig arbetskläderna igen. Tackade min lyckliga stjärna att jag inte var mer bakis än vad jag var.

Kom hem från jobbet för en stund sedan och nu vill jag bara sova i hundra år. Tyvärr kommer jag inte få mer än några timmar. Sen är det dags för sex dagars arbete den här veckan, och jag börjar med ett pass klockan sju imorgin bitti.

Jag hade i alla fall en sjuhelsikes bra kväll och natt. Att få träffa underbara vänner och dansa och trängas med folk på krogen var precis vad jag behövde just nu. Att slippa tänka på allt annat och bara njuta av det bästa.

Historier från förr

Gah vad trött jag är! Har jobbat hela dagen idag och sista timmarna var det inte roligt. Jag måste har gått en mil idag i korridorerna. Det känns i alla fall som det. Men nu har jag en ledig dag så då kan jag passa på att vila ut lite. Måste dock åka in till stan imorgon och leta rätt på den där 20-årspresenten. Lättare sagt än gjort.

För tillfället är farmors bästa väninna på besök. De har varit bästa vänner sedan de var i 20-årsåldern och är fortfarande lika kära vänner. Trots att det gått nästan 50 år och att det skiljer 50 mil emellan dom. Det kan man kalla vänskap. Farmor bjöd därför på middag ikväll och efter att Magnus och pappa avlägsnat sig så satt jag, farmor och Gullan i "finrummet" och åt efterrätt och drack vin. Samtidigt berättades det historier från deras ungdom och herregud vad dom varit med om. Alla tre tjöt av skratt medan dom berättade om hur dom i korta kjolar liftade till dansklubbarna flera gånger i veckan mitt i vintern, om sexiga karlar och brustna tonårpojkshjärtan. Men värst av allt var nog ändå beskrivningen av hur de smugglade sprit hem till Sverige så fort dom varit utomlands. Hur farmor och hennes systrar fastnade i tullen efter en båtfärd till Finland... Om hur deras då femtioåriga mamma lyckats reata sådan gallfeber på vakten att han till slut lät dom passera med väskor fyllda med flaskor och ciggarettlimpor. Alltmedan farfar stod utanför med en van, beredd att packa in "varorna". Farmor hade till och med en speciell resväska hon kallade för "Smuggelgrisen" som var särskilt bra då det kom till att gömma flaskor.

HAr som ni förstått haft en riktigt trevlig kväll och tänker nu avsluta den med Joel Kinnaman och "The Killing" innan jag stupar i säng. Sov gott!

Workaholic

Fy vad trött jag är! Jobbade idag mellan 7 och 14. När jag väl kom hem från dagens ganska hektiska jobb så satt jag mig tillrätta i soffan men en skål glass och Glee på tv:n. Såg fram emot en lugn kväll med bland annat Sveriges träningslandskamp mot Ukraina. Vad händer? Jo, chefen ringer och bönar och ber att jag ska jobba ikväll också. Visste vilket kaos det har varit den senaste tiden med sjuk personal m.m. så tackade ja även om det tog emot. Skippade middagen, tog en snabb dusch och satte mig på cykeln och åkte iväg för att jobba ytterligare fem timmar. Det gick dock ganska bra ikväll men är lagomt trött nu och kan bara föreställa mig hur trött jag ska vara imorgon då jag jobbar långdag då också... Men fan vad jag ska kunna resa i vinter nu!

Uppblåst

Hade planer på att åka in till stan idag men så blev inte fallet. Jag hade klivit upp i tid, fixat mig och ätit frukost. Sen kom jag på det. Jag fick ett rejält skavsår igår när jag var ute och gick, min ena träningssko vägrar gå till sig. Tittade ner på hälen och ser att jag fått en blåsa lika stor som en tiokrona. Plåstrade om på alla sätt och vis, provade alla skor jag hade men jag kunde inte ha några utan att hälen brände. En stor vattenfylld blåsa är inte det roligaste att trycka ner i ett par skor. Eftersom jag inte hade någon större lust att vandra runt på stan i flipflops så blev det att stanna hemma. Får hoppas att blåsan går ner och att jag kan åka in till stan på fredag istället då jag är ledig.

Har suttit hela förmiddagen och kollat på volontärresor. Jag har alltid varit oerhört sugen på att åka iväg och nu känns det som att jag vill förverkliga den drömmen. Har hittat en resa till Ghana där man jobbar på ett barnhem och får jag bara ihop lite pengar så tror jag att jag vill åka till våren. Det skulle vara helt fantastiskt.

Still Got Tonight

God afton människor. Har haft en efterlängtad ledig dag idag, något som var grymt skönt. Innebar såklart sovmorgon och lite slapp. Var dock lite produktiv också och städade mitt rum samt bakade kladdkakemuffins. Mumsigt värre. Läste på JP's blogg att hon jobbade ikväll så bestämde mig för att gå och möta henne och samtidigt få en skön kvällspromenad. Var ute och gick i över en timme så både jag och vovven var nöjda efteråt.

Och nu sitter jag här. Nyduschad och kvällsfikad. Känns bra. Börjar inte jobba förrän klockan fyra imorgon eftermiddag så tänkte ta en tur in till stan på dagen. Måste försöka hitta en födelsedagspresent till Madde. Det blir 20-årsfest i helgen och jag är riktigt taggad. Var länge sen jag var ut på "riktigt" nu så det ser jag fram emot.

Hörs!

Helgaktiviteter

Har jobbhelg den här helgen så det finns inte så mycket tid över till annat roligt att göra. Har spenderat de två senaste dagarna med jobb och kvällarna med dans och SYTYCS och friidrott och Diamond League. Ska jobba hela dagen imorgon också men sen på kvällen ska jag hem till Danielssons för lite födelsedagsfirande vilket blir en trevlig avslutning på helgen.

Apropå So You Think You Can Dance. Favoritparet hittills i tävlingen är helt klart Marko och Melanie. Så otroligt duktiga dansare! Här kommer två klipp som är helt fantastiska:



Nu säger jag godnatt!

Baccus

Hur underbart gullig är inte vovven?





Världsmästare i reashoppning

Japp, det är jag det. Mästarinnna på att hitta billiga plagg. Jag skulle nog gissa på att nästan 70 procent av min garderob består av plagg handlade med nedsatt pris...

Var som sagt till Birsta en sväng idag med Lia och Mysan. Hade inget speciellt att köpa utan tänkte mest titta. Men då hela Birsta rear så blev det självfallet inte så.


Ljusrosa tanktop från H&M, 30:-


Jeansleggings från Lindex, 37,50:-. Ja, dom kostade faktiskt bara det.


Blommiga tygskor från DinSko, 99:-


Sandaler från Scorett, 150:-


Var även och hämtade ut mitt paket från Caliroots. Beställde ett par låga, svart Converse. Var lite osäker på om dom skulle passa med tanke på att skostorlekar kan variera oerhört mycket. Men dom satt riktigt bra.



Hade en riktigt trevlig dag med tjejerna. Kvällen tänker jag spendera framför The Notebook tror jag. Var så himla länge sedan jag såg den.

Hörs!


All summer long

God morgon! Gud vilka härliga sommardagar det har varit den senaste tiden. Är redan 25 grader varmt i skuggan men ska faktiskt  inte ut i solen nåt idag... Är ledig från jobb idag och ska ta en sväng ner till Birsta med Lia och My. Har inget speciellt jag måste köpa men känner ändå för att sätta sprätt på lite pengar.

Annars har det inte hänt mycket alls. Har jobbat som vanligt och när passen är avslutade har jag bott på balkongen i solen. Var upp och kollade på fotbollen igår. Första matchen för mig i sommar och det blev en förlust. Lillebror ska spela ikväll men vet inte om jag orkar följa med och titta faktiskt.

Nä, det blir inte mer änb så nu. Ska ta och hoppa in i duschen och sen äta nåt innan tjejerna kommer. Visar upp eventuella köp lite senare ikväll. 


RSS 2.0