A Guardian Angel

Om det finns något som kan liknas vid änglavakt så tror jag att vi har fått bestifta gemenskap med det nu. Med tanke på hur bilen såg ut så borde det ha gått mycket värre. Men turen var på vår sida den här gången.

Fotboll, bärs och stadsfest

Hej där. Var ett tag sen sist och en del saker har hänt sedan jag senast skrev. Lillebror har kommit hem och det känns toppen. Det är himla skönt att ha han hemma. Fotbolls-EM har börjat och Sverige har redan åkt ur. Mycket snack och lite verkstad som vanligt. Hejar på Spanien och i synnerhet Torres nu. VM-kval i handbollen har det varit också där Sverige floppade totalt. Om fotbollen var ett fiasko så var detta ett dunderfiasko. Att inte ta sig vidare till VM med det här motståndet är under all kritik. Nu behövs ett bra OS om Lindgren och Olsson ska få sitta kvar...

Och så till slut så har det varit stadsfest. Hade hemskt gärna sett Norlie & KKV i fredags men det blev ej av på grund av omständigheterna. Nu blev det istället av igår och det blev en väldigt lyckad kväll. Jag, Malin, Niklas och Jenny rockade till H.E.A.T. (som var riktigt bra), dansade järnet till ABBA-coverbandet Waterloo, och hade det allmänt trevligt i öltälten där vi dansade tills det stängde. Sedan blev det hamburgare innan vi hamnade på en bänk där vi satt och spanade på konstiga människor. Vi hade det sjukt roligt hela kvällen och vid tre sa vi godnatt till Niklas och sen åkte vi hem och jag slocknade så fort jag la mig.

Vaknade upp relativt tidigt idag och fixade en superfrukost men sedan så blev det soffläge deluxe. Jag och Magnus har legat i varsin del av soffan precis hela dagen och tittat på Gossip Girl, film och lyfte inte ett finger förrän pappa kom hem och hittade sina bakfulla barn i soffan.

Tog mig dock i kragen och åkte med Malin in till Kramfors nu ikväll igen för att hämta våra grejer hos Jenny som vi hade lämnat igår. Vi handlade med oss lite gott och sedan blev det lite bilåkande innan vi tog oss hem igen.

Nu är det strax fotboll igen och jag har fixat chokladpudding och frukt till söndagsfika. Inte helt fel. Imorgon börjar jag på sommarvikariatet men jag börjar inte förrän klockan ett så får i alla fall sovmorgon!

Som ni nog vet vid det här laget så är jag inget proffs då det kommer till att hantera en kamera och igår var inget undantag. En hel del vin i kroppen och vilda människor gjorde det inte lättare...








Yey!

Hej där. Sitter och vilar fötterna efter att ha först jobbat under förmiddagen och sedan flängt runt och städat lite här hemma. Äter en sen lunch bestående av mannagrynsgröt gör jag också. Fick sånt sug efter det! Väntar på att pappa och lillebror ska komma hem från Lindesberg. Har saknat honom ordentligt nu och det är skönt att han får sommarlov nu och att vi hinner umgås ett tag innan det är dags för mig att åka. Vankas middag hos farmor ikväll och jag ska ta och baka rabarberpaj till efterrätt tror jag.

Hörs!

Femte juni

Idag skiner solen för fullt men då blev det jobb istället hela dagen. That's life. Mer cash i kassan inför Australien dock. Jobbar imorgon också under nationaldagen så då blir det ännu några fler kronor. Nu: ännu ett GG-avsnitt innan det är dags att ge sig av och knega.

En liten uppdatering

Alltså är sommaren redan över eller? Vi fick några fantastiska dagar för någon vecka sedan och nu när vi gått in i juni så är det värsta höstvädret! 6 grader och regn och blåst. Huga.

Perfekt väder är det i alla fall för att bara sitta inne och titta på serier. Och det är exakt vad jag gjort idag. Kom på att jag ju har första säsongen av Gossip Girl på seriebox och då det var ett tag sedan man såg det så har jag passat på att nörda ordentligt idag. Med undantag för att dammsuga och torka golven så har jag i stort sett suttit framför tv:n hela dagen och kikat på The Chuck Bass och gänget. Inte helt fel.

      

I helgen trotsade vi i alla fall regnet då jag, Malin, Anna och Caro tog en sväng på stan. Malin körde dock så vi slapp bli genomblöta av ösregnet. Det blev en danskväll på Svenssons som var helt okej. Åkte hem igen på söndagen då Malin skulle iväg och jobba. Jag for vidare till mamma och umgicks lite med lillasyster innan det var dags för först final i Mästarnas Mäster och sedan BB-finalen. I den förstnämnda så vann inte så överraskande Jörgen Jönsson efter en ändå jämn kamp med Magnus Wislander. Och jag blev så glad då Hanna vann BB-finalen för hon var verkligen den värdiga vinnaren där.

Nä, nu ska jag ta och läsa lite innan jag kryper ner i sängen. Det här hemska vädret ska ju tydligen fortsätta hela veckan så antar att jag fortsätter mitt GG-maraton imorgon.

XOXO Gossip Girl

RSS 2.0