Today

Idag har det inte hänt mycket. Jag tog en skön sovmorgon och eftersom solen sken så fint när jag vaknade gick jag direkt ut på balkongen och satt där ett par timmar. Dock blev det inte så himla varmt eftersom det blåste ganska kallt där uppe men när det väl var vindstilla kunde man inbilla sig att det var sommar.

Resten av dagen har jag mest spenderat tillsammans med Magnus som åker tillbaka till Lindesberg imorgon. Vi har kikat på film och ätit glass och ananaskross. Var så snäll att jag bakade en hög med kladdkakemuffins åt han också som han kan ta med sig hem dit.

Det blev lite handboll ikväll också. Damernas semifinal mellan Lugi och Eslöv men det var ju inte mycket att hurra för. Herregud...

Nu ska jag strax gå till sängs och blir det inget jobb imorgon funderar jag på att följa med när Magnus åker ner till tågstationen imorgon och kliva av i stan och kika i lite affärer. Löning igår ju. Ska dock försöka hålla i pengarna men vore kul med något nytt i garderoben. Måste upp på skolan också och fylla i papper om denna månads arbete.

Godnatt!

SÅDÄR JA!

Där satt den! Finalplatsen är fixad! Guif kunde redan ikväll bli klara för final om de vann mot Alingsås på bortaplan, och visst gjorde dom det! Och som dom gjorde det! Hela laget spelade helt fantastiskt och visade helt klart att dom var det bättre laget. Robin var grym, Haukur var grym, Aren var grym, Rickard var grym, Zacke var grym. Hela laget var grymt! Känner en sådan extrem lycka just nu!

Fy fan vad skönt att det inte gick till en femte avgörande match för det är osäkert om mitt hjärta skulle ha klarat av det. Nu får det vila upp sig till den sjunde maj och finalen. Där är det guld och inget annat som gäller.


Bild från Folket.se


Jet Lag

Gosh! Jag känner på mig att Simple Plans nya album kommer bli galet bra. Nu har ännu en singel släppts (i två versioner, en engelsk och en fransk) och den är hur bra som helst. "Jet Lag" gör Simple Plan tillsammans med Natasha Bedingfield och den låter såhär:



Påskhelgen

Nu har jag kommit hem igen från påskfirandet i söder. Vi åkte tidigt på Skärtorsdagen och åkte först ner till Lindesberg och hämtade upp Magnus innan vi fortsatte till Gnesta. Där har vi inte gjort något speciellt utan bara umgåtts med släkten hela helgen. Och ätit mat. Fan vad mat vi ätit.

Och vilket fantastiskt väder det varit! 25 grader i skuggan och i stort sett sommarväder varenda dag. Men självklart så gav mitt immunförsvar upp igen och jag drabbades av en jääteförkylning. Igen. Har varit riktigt sjuk men försökt hålla humöret uppe ändå. Det goda vädret och mina urgulliga tremänningar har gjort det lättare.
Trodde jag hosta sönder både hals och mage i natt men idag har jag varit förvånandsvärt kry så får hoppas på att det bara var en kort men intensiv förkylning.

Jag, pappa och Magnus åkte hem idag igen och dom 55 milen gick ovanligt fort idag. Kom hem vid två, lagom till matchen mellan Guif och Alingsås alltså. Första halvlek var riktigt jämn men i andra var Guif bättre och vann med 29-24 till slut. Eskilstunakillarna leder nu med 2-1 i matcher och på onsdag kan dom gå till final om dom lyckas vinna mot Alingsås på bortaplan. Sävehof blev klara igår efter att ha vunnit mot Drott med tio bollar. Tyvärr.

Nu ska jag strax gå på en kvällspromenad med Anna. Hörs!

Birsta med brudarna

Det blev inget jobb idag heller så då kunde jag till min stora glädje följa med tjejerna till Birsta. Även Bea följde med så vi var fyra stycken. Det blev en riktig långdag där vi gick igenom i stort sett varenda affär, lunchade på IKEA och fortsatte kolla i butiker. Jag var någorlunda duktig och lyckade bara komma därifrån med ett linne, en sjal för halva reapriset, ett armband och ett halsband och godis till Idas påskägg. Bra gjort om jag får säga det själv. Jag sparar mig till Göteborg istället. Vi hade i alla fall en väldigt trevlig dag och jag kom nog inte hem förrän vid halv sex.

Sen dess har jag försökt packa väskan inför resan till Gnesta över påsk. Vi åker imorgon bitti och det lär väl ta hela dagen innan vi är framme med tanke på att vi först ska åka till Lindesberg och hämta Magnus också. Bara vi hinner fram i tid tills Guif ska spela så är jag nöjd!


Trevlig kväll

Den här dagen känns som den har varit lika lång som två. Fastän jag vaknade vid halv tio så har dagen gått otroligt sakta, i alla fall förmiddagen. Efter att ha sett på One Tree Hill, suttit vid datorn och tagit världens längsta dusch så ringde jag till slut till optikern och frågade efter mina nya linser som är rejält försenade. Dom hade äntligen kommit och jag fick en tid vid fem så jag tog en sväng in till stan. Hade även planerat att träffa Johanna idag som är hemma några dagar från Norge och vi bestämde oss för att åka till Madde nu ikväll. Därmed hann jag gå en kort sväng på stan också och skaffade mig äntligen en ny vårjacka. Jag hade världens beslutångest i provrummet om jag skulle köpa en ljusbeige eller grön. Det blev till slut den beiga men jag har på känn att jag kan komma att köpa den gröna också för jäklar vad snygg den var.

Hur som helst kom jag nyss hem från en trevlig kväll hemma hos Maddes och Dennis mansion. Vi slängde ut Dennis och tillsammans med Petra som kom och tittade förbi en stund, så åt vi en massa godis, snackade om allt möjligt och tittade på det sjukt roliga programmet Total Black Out. 

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och om det inte blir något jobb imorgon så följer jag med Johanna och Mia till Birsta. Ska dock försöka hålla i pengarna och vänta med shopping tills Göteborg.

Måste även packa väskan imorgon innan vi drar till Gnesta på torsdag morgon!

God natt!

Can't Keep My Hands Off You - The Video

Den är här! Videon till Simple Plans nya låt "Can't Keep My Hands Off You". Hur bra?! Ren jävla glädje. Älskar slutet! Och vad är det med Pierre? Han blir ju bara snyggare för varje år som går...!

Fick videon länkad genom SP's facebook så om ni är intresserad får ni se den HÄR. Den har inte kommit upp på tuben än så ni får nöjer er med länken så länge.

Working Class Hero

Hej gott folk. Sitter framför datorn och kommer snart att somna för shit vad trött jag är. Har jobbat både igår och idag och har knappt sovit något alls dom senaste nätterna.

Hade det riktigt trevligt med Anna och Jessica som var här i lördagskväll och klockan hade slagit två då jag gick och la mig. Hann sova knappt fyra timmar innan telefonen ringde och jag blev tilldelad jobb, 7-12 och sen 16:30-21:30. Var därför bara att kliva upp och göra sig redo för arbete. Timmarna jag var hemma emellan passen så hann jag med att sova en timme, käka pizza och titta på den första semifinalen mellan Sävehof och Drott som blev jäkligt spännande, men som Drott tyvärr förlorade till slut. Guif spelade mot Alingsås senare under kvällen och jag fick uppdateringar om matchen via sms från pappa och när jag fick höra hur jävla bra Guif, och främst Danne och Robin spelade, och hur dom krossade Alingsås, som sett så bra ut dom senaste matcherna, så blev det lite lättare att ta sig igenom dom sista timmarna!

Idag jobbade jag hela dagen igen mellan sju och halv fem och efter ännu en jobbig natt under vilken jag inte sovit mycket så var jag om möjligt ännu tröttare idag. Men jag tog mig igenom även denna dag. Och sedan jag kom hem så har jag inte gjort mycket. Jag och Anna har äntligen fått till boendet i Göteborg, vilket vi bokat idag. Sen har jag tittat på Big Brother, lyssnat på musik och ätit chips. Detta tog så mycket på krafterna att jag tror jag ska gå och lägga mig nu. Godnatt!

Light Outside

Hemma från dagens arbete, som visade sig bli ganska intensiv och påfrestande, och nu blir det att vila upp sig innan det blir några timmars jobb imorgon också.

Eftersom jag lyckades komma upp relativt tidigt imorse så hade jag tid på mig att njuta av det fantastiska vädret som var idag. Satt drygt en timme ute på balkongen och stekte i solen. Tror faktiskt jag lyckades bli en aning brun. Jag hoppas detta väder håller i sig både imorgon och några dagar framöver.

Kom förresten hem ögonblicket innan Rickard Wallin lyfte bucklan över huvudet. Blev alltså inget guld till Skellefteå och Norrland i år. Damn.

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch innan jag hoppar ner i sängen!

Hollywood Hills

Sunrise Avenue är väl egentligen Jessicas band men jag tycker också att dom är riktigt bra. Har lyssnat en del på deras nya album "Out of Style" och låten "Hollywood Hills" är sjukt bra. Riktigt jäkla bra om jag ska vara ärlig. Sätter sig genast på hjärnan och där stannar den.



Counting the Days

Igår var det sista matchomgången i herrarnas slutspelsgrupper i handboll. Sävehof och Guif var ju redan klara för semifinal men vilka lag som skulle ta dom två andra platserna låg nästan vidöppet. I matchen mellan Alingsås och Malmö, som visades på tv, så vann Alingsås solklart efter en av säsongens bästa matcher. I den andra gruppen förlorade dock Lugi mot Guif och därmed var det förra årets silvermedaljörer Drott som gick vidare. Semifinalerna kommer därmed se ut så här: Sävehof möter Drott och Guif möter Alingsås. Bäst av fem matcher gäller och båda semifinalerna kommer bli sjukt spännande, det är jäkligt svårt att förutspå vilka lag som tar sig ända till final men jag hoppas och tror givetvis på att Guif tar sig dit. Sen hoppas jag att motståndet blir Drott. På söndag drar det igång!

Och apropå Guif. Det har varit mycket som hänt klubben den senaste veckan. Först anklagas Tholin för att ha sagt rasistiska ord till Medina i Redbergslid. Tholin nekar till detta och förhoppnigsvis stämmer det, annars är det förjävligt.

Sen kommer något som chockar mig och säkert många andra: Klubben har bestämt sig för att sparka målvakten Daniel Johansson. Allt har tydligen inte gått helt okej till och Danne känner sig illa behandlad av klubben. Tillsammans med klubben hade de kommit överens om ett ettårskontrakt men nu har Guif tydligen ändrat sig. Man har istället värvat Robin Hallberg från Hammarby. Sjukt tråkigt för både Daniel och Guif. Han har dragits med en skada länge nu och har inte kunnat spela på topp men var på väg att komma tillbaka ordentligt nu och innan skadan var han elitseriens bästa målvakt. Surt!

Och som om inte allt detta är nog så har även laget drabbats av något så hemskt som dödshot. Man har fått ett mejl till klubben där grova dödshot uttalas mot ledare och spelare samt deras familjer. Brevet som var skrivet på engelska och förmodligen är sänt från Tjeckien och har polisanmälts och förhoppnigsvis får man tag på den som skickat det. Och sen får man verkligen hoppas på att de grova hoten inte är något som någon planerar att verkställa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Delar av lite där. Torsdag idag och trodde jag skulle få vara ledig idag men telefonen ringde imorse och nu ska jag ut och jobba igen mellan 13-21:30. Ska även jobba imorgon och det blir den åttonde gången på tio dagar. Trevligt med jobb men jag börjar bli en aning trött också. Hoppas på att få vara ledig i helgen, annars blir det tredje helgen i rad jag jobbar nu.

Riktigt illa är det att jag missar hockeyn ikväll också! Det kan bli sista finalmatchen om Färjestad vinner och det känns som om dom kan komma att göra. Men jag hoppas verkligen att Skellefteå vinner där nere så att Norrland fortfarande har chansen på guldet.

Är åter hemma hos pappa efter några dagar hos mamma. Då jag inte jobbat har jag mest spenderat tid med Ida dom senaste dagarna. Vi har bakat chokladbollar, tittat på Hannah Montana och målat om hyllor och bänkar till vår lilla omflyttning.

Nu tror jag nästan att jag ska sätta mig ute på balkongen i solen en stund innan det blir dags för lunch och sånt innan jag ska upp på jobbet. Lite drygt att börja klockan ett för man hinner inte med så mycket innan man börjar, om man inte kliver upp väldigt tidigt förstås. Och det gör jag ju inte.

Ska lägga upp en bra låt också, men det blir i ett enskilt inlägg!

Hörs!

Mina gullungar

Jag kan inte låta bli att le stort när jag kliver in på skolan och möts av femton söta sexåringar som kommer springandes emot mig och skriker "Cissi!!!" innan de kastar sig över mig med kramar. Samma visa varje gång jag kliver in genom den dörren och lika hjärtvärmande varje gång. Att vara på skolan med dessa ungar är verkligen som ett lyckopiller och det var precis vad jag behövde idag. Idag har vi målat påskbilder och byggt en stor stad av lego. Perfekt med andra ord.

11:e april

Shit vilket väder det har varit idag! Synd bara att jag var tvungen att jobba och därmed inte kunde njuta av det. Jag fick istället stå inomhus och sukta efter solen som sken genom fönstren. Tyvärr verkar det ju inte bli såhär bra väder dom kommande dagarna heller...

Är kvar här hos mamma. Det håller ju på att renoveras lite här hemma och i helgen har jag bla målat lite möbler. Dragit mitt strå till stacken så att säga. Har även hunnit med att titta på handboll såklart men tyvärr blev det förlust för Guif igår mot Drott. Men med en uppställning med knappt någon ordinarie spelar så gjorde dom det ganska okej ändå. Dessutom har dom inte längre något att spela för då dom både är klara för semifinal och klar gruppvinnare.

Imorgon ska jag jobba på skolan igen, och likaså på onsdag. Ska bli kul!
Till senare: hej!


Puh!

Äntligen är persen över och den slutade till slut lyckligt! Modo vann över Södertälje med 2-0 och är därmed fortfarande kvar och spelar i Elitserien även nästa år. Åtta sekunder var det som behövdes för att säkra avancemang från kvalet. Herregud vilken anspänning det blev och det är med en suck av lättnad jag skriver detta. Man kan väl egentligen inte säga att Modo är ett vinnande lag, att de hamnade i kvalet från första början är riktigt dåligt. Och att dom inte spelade bra i kvalet och att allt skulle hänga på sista matchen var ännu värre. Nu gick det ju vägen och skönt är väl det. Det hade varit riktigt hemskt för Övik om Modo åkt ur Elitserien. Modo är ju Örnsköldsvik!

Aja, nu tänkte jag snart varva ner med den sjukt bra filmen Seven, med Brad Pitt i huvudrollen. Länge sen jag såg den nu och tänkte därför passa på när den visas på kanal 5 klockan tio.
Har varit ledig idag och inte gjort mycket alls. Imorgon väntar jobb igen men inte förrän halv fem så jag kan unna mig ännu en sovmorgon. Funderar att åka hem till mamma en sväng efter jobbet och stanna där tills på söndag eller så. Hälsa på lillasyster och se hur det går med rummen som håller på att fixas till.

Igår var jag hem till Anna efter jobbet och åt middag och sen kollade vi även på matchen mellan Guif och Redbergslid. Eskilstunakillarna gjorde ingen vidare bra match med undantag för en tiominutersperiod i början av andra halvlek och matchen slutade med ett oavgjort resultat. Guif var redan klara för semi innan matchen och med ett poäng igår så säkrade dom även förstaplatsen i slutspelsgruppen och kommer därmed förmodligen slippa spela mot Sävehof i semin. Dom väntar vi med att slå i finalen istället!


De senaste dagarna

Hej! Var några dagar sedan jag skrev senast men det har inte hänt mycket spännande här. Jobbade hela helgen och hade inte tid över till mycket annat.

Igår var jag dock ledig och då passade jag på att åka till Birsta med Malin i hennes lilla röda bil som hon skaffat sig. Vi var där hela dagen och det blev ett par tröjor, en klänning och ett halsband som fick följa med mig hem. Vi hade en väldigt trevlig dag och kom inte hem förrän vid klockan sex.

Idag har jag också varit ledig och har inte gjort mycket alls. Tittat ikapp lite tv-serier på webb-tv. Har faktiskt också städat lite så helt hopplös har jag inte varit. Har kikat på lite utbildningar också men jag kan aldrig komma på vad jag vill bli och jag blir bara mer fövirrad av att läsa om allt som finns att välja på här i världen...

Imorgon ska jag jobba igen och jobbar då mellan 13-21:30.

Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting! Höres!

RSS 2.0