Adventsstök

Jäklar vad dagarna går fort nu för tiden. Man kliver upp, gör ingenting och sen är det nästan dags för att gå och sova igen... Fick nästan panik då jag insåg hur fort tiden gått sedan jag tog studenten i våras! Och inte har jag gjort något av värde heller, men förhoppningsvis blir det snart ändring på det. Jag håller både tummar och tår.

De senaste dagarna har jag i alla fall försökt få det lite mer adventigt här hemma med ljusstakar och sådant. Och visst blir man gladare då huset lyses upp och man får mysa till det lite? Och som alltid annars så kan jag inte sluta när jag väl börjat. Började städa "mitt lilla extrarum" som inte får se på dammvippan alltför ofta och det är förundrande hur mycket konstigt som gömmer sig bland allt damm. Under soffan som jag knappt vågat titta under så hittade jag bl.a. ett par byxor, mina gamla "Bert"-böcker och lite pengar. 

Förutom städningen har jag även hällt i mig flera liter julmust och en burk med pepparkakor. Behöver jag säga att det är adventsmys på hög nivå här hemma?

Just The Way You Are

Okej, ser att det här är typ femte inlägget i rad som handlar om musik. Men musiken är min kärlek och jag känner mig riktigt kärleksfull för tillfället. Förutom Olle Hedberg heter min största kärlek just nu Bruno Mars. Förälskelseperioden har nu övergått till kärlek.

 

Nu stänger jag fabriken och säger godnatt. I alla fall för ett par timmar. Missade "The Last Bounce" som gick på tv för någon dag sedan. Dansgruppen Bounces sista show. Såg att det gick en repris i natt klockan 2 och funderar på att sova en stund nu och sedan gå upp och titta på det. Känns som att det är nåt man borde se på tv:n och inte framför en dataskärm. Sen klockan åtta imorgon kör MTV och Good Charlotte igång med att visa de 40 bästa liveuppträdanden och det vill jag helst inte missa. Plus att det är skidor imorgon förmiddag. Kanske lika bra att inte gå och lägga sig alls...


Will You Marry Me?

Jag är gråtfärdig och mållös. Men en sak är jag säker på: JAG VILL HA EN EGEN OULLÈ!!!


Lycka

Olle ska sjunga en av tidernas allra bästa låtar ikväll på Idol. Fix You. Kan det bli bättre?

SING

Har suttit ett par timmar nu och lyssnat på My Chemicals Romances nya album "Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys" och det låter riktigt bra. Fastnade direkt för låten SING. Musiken är bra och texten satte sig direkt. Mycket bra låt. 

Sitter nu och följer ett antal handbollsmatcher via ClientWare och det ser bra ut för både Guif och Lindesberg. Hoppas på två vinster med andra ord!





Sing it out
Boy, you got to see what tomorrow brings
Sing it out
Girl, you've got to be what tomorrow needs
For every time that they want to count you out
Use your voice every single time you open up your mouth

Sing it for the boys
Sing it for the girls
Every time that you lose it sing it for the world
Sing it from the heart
Sing it till you're nuts
Sing it out for the ones that'll hate your guts
Sing it for the deaf
Sing it for the blind
Sing about everyone that you left behind
Sing it for the world
Sing it for the world

Sing it out, boy they're gonna sell what tomorrow means
Sing it out, girl before they gonna kill what tomorrow brings
You've got to make a choice
If the music drowns you out
And raise your voice
Every single time they try and shut your mouth

Sing it for the boys
Sing it for the girls
Every time that you lose it sing it for the world
Sing it from the heart
Sing it till you're nuts
Sing it out for the ones that'll hate your guts
Sing it for the deaf
Sing it for the blind
Sing about everyone that you left behind
Sing it for the world
Sing it for the world

Cleaned up, corporation progress
Dying in the process
Children that can talk about it,
living on the railways
People moving sideways
Sell it till your last days
Buy yourself a motivation
Generation Nothing,
Nothing but a dead scene
Product of white dream
I am not the singer that you wanted
But a dancer
I refuse to answer
Talk about the passer
Ruling for the ones who want to get away

Keep running!

Sing it for the boys
Sing it for the girls
Every time that you lose it sing it for the world
Sing it from the heart
Sing it till you're nuts
Sing it out for the ones that'll hate your guts
Sing it for the deaf
Sing it for the blind
Sing about everyone that you left behind
Sing it for the world
Sing it for the world

We've got to see what tomorrow brings
Sing it for the world
Sing it for the world
Girl you got to be what tomorrow needs
Sing it for the world
Sing it for the world


Tillplattad

Idag dog äntligen min plattång. Plattade håret imorse som vanligt och i början gick det precis som vanligt men efter ett tag blev håret inte rakare. Tog en titt på den och då gav den ifrån sig en sista suck innan den sakta svalnade av (somnade in). Vill inte låta känslokall men jag tog inte dödsfallet så hårt, nu fick jag äntligen en anledning till att skaffa mig en ny plattång, en bättre plattång, en HÄFTIGARE plattång. Ja, ni fattar. Jag hade inom mig hoppats att den gamla kanske skulle orka fram till jul så jag kunde önska mig en ny i julklapp, men nu när det inte blev så fick jag helt enkelt köpa en själv. Men eftersom plånboken fortfarande gapar ganska tomt så fick det inte bli någon i deluxevariant. Använde mig av mitt sista presentkort som jag fick i studentpresent och behövde därför bara betala 149 spänn, dessutom märkte jag att kassörskan sagt att priset var 50 kronor billigare än vad det stod på förpackningen. Inte mig emot.



Annars hände det inte så mycket i stan idag. Mötte JP på bussen så vi tog en sväng på Coop och sen blev det lite mat på Frasses, vilket jag ångrade bara några minuter senare då jag klev in på Arbetslivsresurs och såg att Henrik bjöd på gobullar. Hur mycket jag än ville ta en så kände jag att det var bäst att låta bli. Det blev lite snack om hur man kan söka jobb på nätet och genom bemanningsföretag och även om hur facket fungerar. Han är första människan som fått mig att fatta det. Det blev hur som helst ett kort möte och sen blev det en lite sväng på stan där jag förutom plattången även hittade en söt röd topp på H&M som jag ansåg kan passa till jul. Bara jag som sett att det bara är en månad kvar till julafton idag? Känner julpaniken komma smygande, men samtidigt är det lite mysigt också....

Kladdkakemuffins

Kladdkakemuffins

  • 125 g smör
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 5 msk kakao
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 krm bakpulver

Sätt ugnen på 180 grader.

Smält smöret och låt det svalna. Vispa ihop ägg och socker med elvisp. Blanda de torra ingredienserna och blanda ner i smeten. Till sist, tillsätt smöret. Vispa till en jämn smet och häll smeten i muffinsformar. Provbaka en muffins i cirka 12 minuter, förläng tiden om den verkar för kladdig!

Receptet räcker till cirka 10 stora muffins.



Fick bli en snabb och ful bild, men satan vad god dom var!


Dag ut och dag in

Åh vad mina dagar går segt nu för tiden. Jag börjar bli så otroligt less på att vara hemma. Men eventuellt har jag ett jobb på gång snart, ska gå på sista träffen imorgon på arbetslivsresurs, den del som handlar om jobbsökande, innan jag tar tag i det ordentligt!

Idag har jag inte gjort mycket alls, väldigt ovanligt... Jag har läst, sett på tv, suttit framför datorn och lallat runt här hemma och försökt komma på nåt mer meningsfullt att göra. Det bästa jag kunde komma på var att baka nåt gott till min och pappas sporttv-kväll. Det vankas handboll, fotboll, hockey och tennis och då tycker jag att kladdkakemuffins låter som bra sällskap.

Tänker därför vandra bort mot köket nu och se om jag lyckas med min plan, det här med kladdkakemuffins är faktiskt något nytt för mig när det kommer till bakning. Återkommer med resultat senare.

Vinterstudion

Det är inte mycket som kan anses vara bra med vintern. Men det finns faktiskt en sak som är bättre på vintern än sommaren, hur otroligt det än låter. Vad jag pratar om är utbudet av sport på tv:n såklart. När det börjar närma sig november kör SVT och Popsen igång med Vinterstudion och visar skidåkning, skidskytte och alpint hela helgen. Oftast bjuds det på någon handbollsmatch där i mellan också. Det bästa och kanske ibland även det värsta är att man fastnar där framför tv:n dagen lång. Själv tycker jag det är supermysigt att kliva upp tidigt, ta med sig täcket till soffan, fixa en god frukost, tända några ljus och sen följa Hellner och c/o i skidspåren. Och inte behöver man umgås med någon heller, man har ju sina vänner André Pops, Per Elofsson, Magdalena Forsberg och Jonas Karlsson där i rutan som hänger med hela dagen. Har man viktigare saker för sig än att titta på tv så är det å andra sidan lite jobbigt med de dagslånga sändningarna för det är väldigt lätt att man fastnar där framför tv:n...

 Med det sagt behöver jag kanske inte berätta vad jag har sysslat med idag. Skidstafetter och Champions Leauge-handboll hela dagen lång!




Over and out

Har nyss blivit lämnad ensam ut av Anna som spenderat kvällen här i mitt sällskap. Vi har hunnit med en hel del ikväll faktiskt. Bakat supersmarriga godisar som bestod av vit choklad och krossade polkagrisar. Gött! Dippat morötter och gurka tills magen sa stopp, sen åt vi ytterligare lite mer. Vi har kikat på två olika Harry Potter-filmer, dock utan att se klart någon av dom. Vi har spenderat tid framför Youtube och sett dåliga Harry Potter-parodier men också otroligt roliga klipp med ett galet asiatiskt fan. Vi har klagat över hur dåligt det är att Andreas åkt ur Idol. Vi har också hunnit med att lyssna på jullåtar på Spotify. Najs kväll med andra ord!

Nu ska jag försöka sova. Min dygnsrytm är inte den bästa för tillfället och i natt somnade jag inte förrän vid tre någon gång...

Over and out!

Kvällens Idol

Nej fan vilket sorgligt slut det blev på Idol ikväll. Bästa vännerna Olle och Andreas hamnade i botten och var tvungna att duellera mot varandra. Både Olle och Andreas har varit mina absoluta favoriter sen dag ett och jag ville verkligen inte att någon av dom skulle åka ikväll. Till slut blev det ändå Andreas som fick lämna vilket vara jättetråkigt men måste jag välja så är nog Olle ändå den jag ville skulle vara kvar... Men Idol kommer helt klart bli mycket tråkigare nu när Andreas inte är kvar, han är en riktigt entertainer!

Kvällen avsnitt var ju annars riktigt, riktigt bra. Temat var klassiker och alla var riktigt grymma. Bäst av alla var dock Jay. Shit vilka prestationer han stod för! Som många säkert redan vet så kom nyheten om att han tagit "olagliga preparat" i Luleå ut bara några timmar innan sändning och det är självklart idiotiskt gjort, men ikväll var han kung av Karlstad. Hans version av "Fly Me To The Moon" var riktigt cool och Maddons "Like A Prayer" var så jävla häftig! 


HP here we come

Äntligen är det dags fför Harry Potter och Dödsrelikerna del 1! Bokade biljetterna för ett tag sen och ikväll ska jag, Anna och Jessica gå. Ska bli grymt roligt och mina förväntningar på filmen är skyhöga! Jag hoppas filmen lever upp till dom. Innan bion blir det lite middag nånstans i stan.

Hörs senare!

Dagens låt

Nej, Daniel Adams-Ray, du når inte upp till före detta kompanjonen Oskar Linnros nivå. Men det här har du gjort riktigt bra:


Inte på topp

Den senaste veckan har verkligen inte varit till min favör. Jag har varit irriterad och arg på det mesta och önskat att i stort sett varenda människa ska dra åt helvete. Varför vet jag faktiskt inte. Visst har det varit småsaker som jag stört mig på men inte något som jag kan sätta fingret på varför jag i princip hatat hela världen...

Men nu orkar jag inte längre gå runt med en skara svarta moln hängande ovanför mitt huvud. Imorgon ska humöret vara i alla fall på bättringsvägen. Tänker tillåta mig att vara lite butter ikväll men sen får det vara nog.

Sitter för tillfället och följer Guifs oerhört viktiga match borta mot Sävehof. Vinnare av matchen blir även ledande lag i Elitserien så det är en väldigt viktig match för killarna. Just nu är resultatet 15-9 till Sävehof...

Fuck you

Har den sämsta jäkla dagen på länge. En riktig såndär draåthelvetesatansjävlafanfittadag. All ork är som bortblåst och jag tänker nu sova och glömma allt vad fredagen den 12 november handlar om. Godnatt.

Let the music play



There's a song that you can find
In every moment of your life
In every tear you've ever cried
In every painful last goodbye

So when the system breaks you down
Just listen to the sound

What do I do when it's all been done
When the words have all been sung
And I've given up the best of me
Let the music play

When I'm hanging by a thread
And I've got nothing to give
Let the music play
Let the music play

There's no way to explain
Why life is filled with so much pain
But to the flowers that will grow
In the places it don't rain

So when the storms just beat you down
Well, listen to the sound

What do I do when it's all been done
When the words have all been sung
And I've given up the best of me
Let the music play

When I'm hanging by a thread
And I've got nothing to give
Let the music play
Let the music play

Let the music play

Horace sings a distant song
Forgotten words that I once sung
Telling me to just keep holding on

I've never been more alone than here
I turn and face my darkest fear
I just got to keep on keeping on

And when it all comes crashing down
Listen to the sound

What do I do when it's all been done
When the words have all been sung
And I've given up the best of me
Let the music play

When I'm hanging by a thread
And I've got nothing to give
Let the music play
Let the music play

Let the music play

Let the music play


Fasa!

NEJ! Läste på Sportbladet nyss att svenske handbollsstjärnan Jonas Källman funderar på att sluta i landslaget efter VM i januari. Han anser att det inte har fungerat lika bra i landslaget som i klubblaget och om det går dåligt i VM kommer han förmodligen lägga av med landslagsspel.

Jag hoppas verkligen att han tar sig ännu en funderare. Jonas Källman är en av Sveriges absolut bästa handbollsspelare, och även om han inte tycker att det funkar till 100 procent med hans spel så är han ändå bland dom bästa i landslaget. Han har en lägstanivå som i många fall är lika stor som andra spelares högstanivå. Sen är det väldigt stor skillnad med att spela i ett klubblag och landslag. I klubblaget spelar du matcher flera gånger i veckan, med landslaget några gånger om året. I en sport som handboll sedan, där bra lagarbete och samspel mellan spelare är en nyckel för att vinna matcher, är det ju inte så konstigt att det blir skillnad på spelet. 

I ett landslag som Sveriges är Jonas ovärderlig och vi har inte riktigt någon vänstersexa som kan fylla hans plats helt och hållet. Petersén är bra, men inte i klass med Källman ännu. Han har bidragit med mycket hittills Jonas Källman och jag hoppas verkligen han stannar kvar i landslaget ytterligare några år för vi har inte råd att förlora honom redan. 



Snowstorm

Fick ett mms av Anna imorse. En bild på ett snötäckt Ramvik. Det förstörde min dag och jag vägrade kliva upp ur sängen på ytterligare några timmar. När jag väl klev upp och såg ut vill jag bara tillbaka till mitt ide under täcket. Sent igårkväll fanns det inte en snöflinga på marken men under natten har en stöstorm dragit fram och det snöar fortfarande, vi är nog uppe i minst tjugo centimeter för tillfället. Egentligen är det väl inte så förvånande när man bor i Norrland, snö kommer ju till och med väldigt sent i år. Men jag hoppas vareviga år att marken är bar framtill advent ungefär och sen försvinner efter nyår någon gång. Dock slår aldrig den drömmen in...

För att muntra upp mig lite har jag nyss bokat biljetter till Harry Potter 7 del 1 åt mig, Anna och Jessica. På torsdag är det biotajm! :)

Ska senare ikväll också simma lite innan jag åker till mamma i några dagar.

Vi hörs!

The return of the king

Äntligen är han tillbaka! Farbror Cimon har till slut lämnat Colombia och återvänt till Sverige till min stora lycka. Bloggvärldens i särklass bästa bloggare har kommit hem. Låt er inte luras av "PH-stämpeln". Cimon har en sådan unik, vacker, rolig blogg som får mig både att gråta och skratta. Om du inte redan har gjort det, ta och läs hans ord.


All I Need Is You

Jag har alltid tyckt om "välgörenhetslåtar" och den som Idolgänget sjöng tillsammans med Andreas Carlsson i fredags är inget undantag. En riktigt fin låt. Han är bra på låtskrivande herr Carlsson.


Ung & Bortskämd

Ikväll startade ett nytt program på SVT1 som hette Ung & Bortskämd. Programmet handlar om tio ungdomar som alla är extremt bortskämda av sina föräldrar. De behöver inte lyfta ett finger för att hjälpa till med hushållet och så fort de ropar "mamma" eller "pappa" kommer deras föräldrar farande i högsta fart med kredikortet. Programmet går ut på att dessa tio ungdomar nu ska bo tillsammans i ett hus i åtta veckor. Där ska de själva ansvara för mat, tvätt, städning och även arbeta för att tjäna ihop pengar. I slutet av varje avsnitt röstas en deltagare ut - av föräldrarna. Bland dessa deltagare finns bl.a. Jean Pierre från Paradise Hotel och bloggaren Daniel Paris.

Ung & Bortskämd var verkligen underhållande men samtidigt blir jag så fruktansvärt irriterad på dessa människor. Men kanske främst på föräldrarna. Hur kan man låta det gå så långt? Inser inte deras mammor och pappor hur svårt deras barn kommer att få det i framtiden? Det är inte många som kommer vilja anställa en odräglig, bortskämd unge som dom för tillfället är. Jag ser det som en självklarhet att göra vad man kan för att hjälpa till hemma, men det har dessa ungdomar, och i vissa fall vuxna, inga som helst planer på att göra.

Programmet var i alla fall ganska underhållande som sagt och det ska bli intressant om några av deltagarna kommer att förändras. 

Tre favoriter från fredagen

I fredags var det kärlekstema på Idol och mina favorituppträdanden stod självklart Olle, Andreas och Jay för.
Lyssna, se och njut!






Handboll och födelsedagsfirande

Både gårdagen och dagen har jag hållit till i Bollsta och Sollefteå där årets Statcraft Cup håller till. Magnus spelar med Sollefteå under cupen och självklart måste man titta om det lönar sig att han bor där nere... Och visst har det det, men det har i ärlighetens namn inte gått sådär superbra för laget. Två vunna och lika många förlorade matcher hittills och nu väntar en semifinal mot ett av lagen de förlorade emot. Men eftersom matchen är vid klockan åtta imorgon bitt så skippar jag nog den. Man är ju inte arton år längre...

Förutom handboll har jag även hunnit med att fira lillasyster som fyller hela nio år idag. Helt sjukt att hon redan har blivit så gammal! Hon var ju nyss en lite trollunge som bara sov, åt och bajsade. Vad hände? Nu är hon en liten smått uppkäftig, nioårigt, Jonas Brother-fan.

Födelsedagsfirande blev det i alla fall med massor av glass, tårta och allt det som hör till.

Nu sitter jag och ska se reprisen av favvoserien Vampire Diaries innan jag kryper i säng.

It's Here!

Idag kom äntligen min efterlängtade skiva! Good Charlottes nya album Cardiology. Efter en dags lyssnande kan jag säga att det här är nog det bästa mitt favoritband har gjort sedan The Young & The Hopeless. Låtarna är fortfarande popiga men nu har bandet gått tillbaka lite mer till de rockigare grunderna, vilket är skönt att höra. Förra albumet blev lite väl elektropopigt för min smak.

Men nu är de som sagt tillbaka och det är svårt att beskriva känslan av att för första gången få höra nya låtar med ditt favoritband. För mig är det spännande, lite nervöst och alldeles fantastiskt! Jag har redan hittat ett par guldkorn i låtarna Standing Ovation, Harlow's Song (Can't Dream Without You), Last Night och Right Were I Belong.


Nu ber jag till övre makter att Good Charlotte kommer till Sverige så att jag äntligen får se dom. Sju år av väntan hoppas jag är över inom kort...




The Cove

Ett av världens absolut vackraste djur är enligt mig delfinen, det har jag alltid tyckt. Igårkväll när jag satt och zappade på tv:n som vanligt snubblade jag över något som fick mig att känna avsky för människan. The Cove är en dokumentär från 2009 som prisats världen över och som har öppnat ögonen på människor inför något många av oss inte ens vet existerar. En fasansfull delfinslakt. I den japanska byn Taiji pågår varje år mellan september och mars en slakt av delfiner som hålls hemlig av regeringen för det japanska folket, och för resten av världen.

Den amerikanska delfintränaren Ric O' Barry hade länge försökt filma dessa hemska händelser och få människor att förstå vad som händer, men har aldrig lyckats eftersom detta är något den japanska regeringen vill låta vara hemligt. Han bestämde sig därför att tillsammans med ett team göra vad som behövdes för att avslöja hemligheten. Efter massvis med planering lyckades man till slut placera ut kameror i bergen runt om den lilla väl gömda vik där detta hemska hände och även placera en undervattenskamera i vattnet i där delfinerna hölls fångade.

Vad som sedan visades på filmen dessa kameror filmade får mig att gråta. Det får mig att känna en sådan avsky mot dessa människor som skrattar medan de hugger delfiner med järnrör. Det får mig att själv vilja sticka ett järnrör i den jävla människa som står där och skrattar.

Filmen visar hur hundratals delfiner samlas in i viken med hjälp av nät. De japanska fiskarna står i sina båtar och hugger ursinnigt de hjälplösa delfinerna tills vattnet återigen är stilla. Ett vatten som vid det här slaget är lika rött som blodet som nyss lämnat delfinernas sargade kroppar. Det var länge sedan jag varit så nära att kräkas som jag var igår.

För mig är det helt oförståeligt hur människorna som utför detta vansinniga dåd kan leva med sig själva. Hur kan de fortsätta denna slakt år efter år? Känner de ingenting när de ser delfinungar slänga sig mot de sylvassa klipporna för att på alla sätt och vis undkomma fiskarnas spjut?

Anledningen till denna slakt är delvis att delfinen är ett oerhört populärt djur. Vem älskar inte dessa fanstastisk kloka och roliga varelser som man för en liten slant kan få se bjuda på en otrolig show i nästan varje djurpark. Och för den som vill simma med delfiner finns även den möjligheten på de flesta delfinarier. Till detta behövs därför självklart de bästa delfinerna och dom hittar man genom slakter som den i Taiji. De som inte duger dödas.

Dessutom är delfinkött något speciellt japanerna tjänar pengar på. Problemet med delfinkött är att det är otroliga mängder kvicksilver i det så det är rent ut sagt väldigt farligt att äta det. Detta löser man genom att sälja det som "valkött" istället. I dokumentären visas det även att man försöker tvinga skolorna att ha det som en rätt för att delfinkött ska bli mer vanligt i Japan. Man förgiftar alltså barn medvetet.

The Cove slutar med att Ric O' Barry besöker en typ av konferens där ledare från hela världen samlats för att bl.a. prata om hur acceptabelt, viktigt och bra delfinslakt är och hur det går till på ett föredömligt sätt. På magen har Ric en skärm som visar den film som filmteamets kameror filmat. Sanningen om hur det ser ut i viken i Taiji.

Har du möjligheten att se The Cove, gör det! Jag tror till och med att den finns på Youtube. Du kommer kanske bli lika arg som mig eller så kanske du inte tycker att det är så himla viktigt. Men så länge denna video sprids finns chansen att man kan stoppa detta förfärliga massmord.

Här är The Cove's trailer. Biten i slutet är från undervattenskameran när delfinerna dödas. När blodet går från kristallblått till mörkrött.



Det blev ett långt inlägg, men jag tycker detta är så viktigt och vill gärna att andra ska få upp ögonen för denna oacceptabla händelse som sker årligen.

Gratis är gott

Jag vet att jag har skrivit om detta tidigare men det tål att upprepas, gratis är gott!
På GRATISBIO kan du enkelt samla ihop poäng genom att vara aktiv på sidan, besöka hemsidor, göra gratis erbjudande, värva vänner, handla på webben m.m. När du kommit upp i 10 000 poäng kan du beställa presentkort till alla möjliga ställen så som H&M, Gina Tricot, Ving, Ginza, Din Sko, McDonalds och många många andra ställen. Vill du inte ha ett presentkort kan du beställa en biobiljett, tidningsprenumeration eller välja något bland massvis av roliga prylar.
Själv har jag kommit upp i drygt 15000 poäng men har inte kunnat bestämma mig än för vad jag vill ha.

Blir du medlem här får du genast 1000 poäng!

Bara att klicka på bannern nedan.


Upptagen

Har inte direkt orkat med att skriva i bloggen på några dagar. Har inte hänt så jättemycket men här är lite grann:

*Umgåtts med lillebror som är hemma på höstlov.
*Sett på handboll, både live och på tv.
*Förundrats över hur otroligt bra Olle i Idol är.
*Fått en nygammal telefon av min supersnälla moster.
*Låtit bli att fira Halloween.
*Varit i Birsta med Anna och Jessica. Tänkte visa upp vad jag köpt när jag har tid.
*Hängt lite mer med Magnus.

Nu är jag så trött efter dagens äventyr i Birsta att jag ska ta och krypa till sängs. Vi ses!

RSS 2.0