SYTYCD Season Seven

För er som inte visste det så har min favoritserie börjat igen. So You Think You Can Dance är tillbaka och denna säsong med ett nytt koncept. Endast elva dansare gick vidare och man har tagit in ett All Star-team med gamla deltagare som de ska dansa med. Riktigt roligt! Särskilt när några av mina absoluta favoriter är med - Dominic, Neil och Twitch! Av de nya deltagarna tycker jag att Adécheké verkar vara grym! Jag älskar verkligen det här programmet, underbara dansnummer, härliga personligheter och dansare som utvecklas i varje program. Önskar att jag också kunde dansa!

                     
                                       Twitch - en av de gamla deltagarna.

Nu till något mindre roligt, Robin Söderling klarade inte av matchen mot Nadal och det blev tyvärr ingen semifinal för svensken.

Eclipse hade ju premiär idag också men inte förrän på fredag kommer jag att kunna se den. Har hört att den ska vara bra men vågar inte ha för stora förhoppningar.

Imorgon fyller mamma år och vi ska åka och äta på Hornöberget. Gud så gott!


Viva España

Vilken jäkla fotbollsmatch det var igår! Åttondelsfinal mellan Spanien och Portugal. Matchen var jämn och båda lagen hade ett flertal farliga målchanser. Men till min lycka så lyckades David Villa peta in bollen i 63:e minuten och det resultatet stod sig matchen ut. Spanien är därmed nu i kvartsfinal där Paraguay står för motståndet, ett lag de ganska enkelt borde vinna över och därmed gå till semi. Heja Spanien!

Solen är försvunnen idag och lite tur är det kanske med tanke på eftermiddagens tennismatch mellan Robin Söderling och Rafael Nadal. Spännande blir det med all säkerhet!


In the Summertime

"I don't have a job..." "I just wanna play in the sunshine."

Japp, fortfarande arbetslös men jag lider inte så himla mycket än. Synd att man är fattig men å andra sidan  hinner man ju med mycket annat. Typ njuta av den fantastiska värmen som ÄNTLIGEN kommit till vårt annars så kyliga land. Brännan börja sakta sätta sig och första deckaren är utläst. Fotbolls-VM har nått en mer spännande fas. Ännu varmare väder väntas till helgen. Och frysen är full med glass. Livet leker.

"Cuz baby in the summertime, there is where I'll be."


I Wanna Be A Billionaire

FY FAN VAD JAG ÄLSKAR DEN HÄR LÅTEN!!! Jag älskar Bruno Mars, jag älskar Travie McCoy och jag älskar videon!


En rubrik ska det stå här

Sommaren visade sig lite idag i alla fall. Men ytterst lite. En timme sisådär men när jag tittar ut nu verkar himlen vara molnfri och jag hoppas på en klarblå himmel och massor av sol imorgon istället. Har bara degat runt idag. Spanat på fotbollen osv. Portugal öste in mål och utklassade nordkoreanerna med 7-0 och Ronaldo behövde inte gråta. Viktigast var ändå Spaniens match mot Honduras och Torres och co vann med 2-0, båda målen av David Villa. Härligt!

Innan jag lämnar datorn tänkte jag även tipsa om en av mina absoluta favoritlåtar för tillfället. Enjoy!

Scouting for Girls - This Ain't a Lovesong


Nu ska jag unna mig själv en skål med glass och sätta mig framför tv:n innan det blir sängen. Satsar på en tidig morgon imorgon men har inte alltför höga förhoppningar på mig själv.

Reunion

Sitter här och lyssnar på grym musik och bara mååår.
Igår ägnade jag största delen av dagen till att titta på bröllopet och allt vad det innebar. Tyckte det var väldigt fint  där i kyrkan och det var roligt att se att Victoria och Daniel verkade kunna koppla bort all media och press och ha en "vanlig" vigsel bara dom emellan. Fint var det!

Senare på kvällen var det träff med "gamla" klassen och oj så roligt det var att träffa alla. Tyvärr var inte varenda en från klassen där men jäkligt kul var det ändå. Det är endast drygt en vecka sen vi tog studenten men det kändes som om vi inte sett varandra på bra mycket längre tid. Vi är ju som en liten familj nu ju! Party blev det i alla fall med både det ena och det andra och det blev en riktigt lyckad kväll!

Nu hoppas jag på att sommaren kommer snart så man kan få lite sol att glassa i! 

Målsnålt mästerskap

Okej, jag är ingen expert på fotboll, men shit vilken usel match av England! De flesta trodde att engelsmännen skulle krossa Algeriet men det var inte det England som man vanligtvis ser. Det fanns ingen energi, ingen glädje och de flesta spelare såg mest ut att vilja gå av planen. Ingen fart framåt, ingen som sprang på bollar, felpassningar, ja listan kan göras lång på sånt som inte stämde för Gerrard och gänget. Ett helt lagt fullt med superstjärnor och de lyckas inte med någonting! Ett par målchanser till vardera lagen men matchen slutade 0-0. 

Tillsammans med Spanien och Argentina är England laget jag håller på nu i VM när inte Sverige är med och jag hoppas verkligen de lyckas vinna sista matchen och därmed går vidare i gruppen. För mina andra lag så har det gått både bra och dåligt. Maradonas Argentina har vunnit båda sina matcher medan Spanien överraskande förlorade sin första. Vore superbt att få se Argentina mot Spanien i en final. Messi mot Torres. Torres som för övrigt är VM i särklass snyggaste spelare! Har alltid tyckt att han är grymt het men blev lite besviken när jag såg att han har blivit mörkhårig... Men jag antar att det är något jag får stå ut med. ;)


Någorlunda återhämtad

Ett tag sen sist och jag hoppas ni förlåter min frånvaro. Jag har rehabiliterat mig från studenten. Detta har inneburit onormalt mycket sömn och ca 2-3 fotbollsmatcher framför tv:n per dag. Ett par besök hos arbetsförmedlingen har jag också hunnit med. Borde ta mig i kragen och ringa ett par samtal men det har inte riktigt blivit av och därför är jag fortfarande en fattig arbetslös, kan dock leva med det ett par veckor till. Just nu är det bara så jäkla skönt att slippa skolan, men det känns inte riktigt som sommarlov. Hade ju ledigt från skolan två veckor under studenten och just nu känns det bara som en vanlig ledighet fast utan alla kompisar. Har känt en konstant saknad efter alla mina klasskamrater och det kommer förmodligen bara bli värre. Men lite ska vi nog lyckas träffas under sommaren och redan imorgon blir det kanske lite party med de allra bästa.

Nu ska jag gå och käka hemgjord pizza och kolla på ännu en fotbollsmatch, denna gång  England - Algeriet. Hoppas på en brittisk vinst och återkommer med ett inlägg om VM.

It's Over

Studenten är över. Jag känner mig tom. Ensam. Ledsen. Fri. Arbetslös.

Jag har haft den allra bästa tiden i mitt 19-årig liv och det är dagar jag aldrig kommer att glömma. Personer jag aldrig kommer att glömma. Men nu är det över och allt gick så obegripligt fort. Jag kan inte förstå att det faktiskt är helt slut nu. Jag kommer aldrig komma tillbaka till gymnasiet. Självklart oerhört skönt men samtidigt så ledsamt. Jag har haft världens bästa klass alla kategorier och det är människor jag älskar och inte vill lämna. Vi har haft så underbart roligt och speciellt då nu under studenttiden. Det finns så många stunder jag kommer minnas från studenten. Festen i samekåtan inne på dagiset. Uppesittarnatten i bastun. Monumentbygget mitt i natten. Vandringar genom natten till soluppgången. Allt har varit helt perfekt.

Nu är jag helt slut. Lycklig och ledsen på samma gång. Började vuxenlivet med att gå in på arbetsförmedlingen. Kändes... vuxet. Nu vet jag inte vad som kommer hända men jag önskade att jag fortfarande gick i SPSPSK och var på väg till en klassträff...

Depp.

Slutet är nära

Kom på att jag tar studenten imorgon. Det känns inte roligt längre. Jag kommer sakna alla så otroligt mycket och vill inte skiljas från vår underbara klass. Kommer att gråta floder! Tur att vi går ut sist på trappan så att vi kan dra ut på allt lite längre än alla andra. Usch! 

I'm having the time of my life

Jag är mitt uppe i studentfirande och har inte rört en dator på flera dagar, vilket också förklarar varför jag inte bloggat nåt.

SJukt kul har jag ialla fall. Dagarna spenderas på lite olika sätt men inte på skolan i alla fall. Brännbollsturnering på Smitingen, monumentbyggande mitt i natten, picknick i stadsparken, dansträning ute i det gröna. Jag mår så bra och jag älskar att tillbringa all denna tid med min fantastiska klass. Visst är det tröttsamt att komma hem då solen går upp bara för att dra iväg sen igen om ett par timmar men det är så fantastiskt roligt.

Nu har jag just kommit hem till lägenheten som jag bosatt mig i under dessa studentveckor, från en svettig men rolig dansträning. Senare ikväll ska vi ut i skogen och umgås i en stuga. Mysigt värre. I morgon väntar Sjöslaget och båtbygget pågår för fullt. En helg av festande och kanske lite vila sen börjar nästa vecka med studentlunch och danstävling på måndag, bal på tisdag och sen studenten på torsdag. Det känns lite vemodigt. Allt är snart över! Därför ska jag se till att göra det bästa av tiden som är kvar. Kommer nog dröja innan jag har så här roligt igen.

Adios!


RSS 2.0