Viva la Gloria!

De första dagarna på höstlovet har varit sååå sköna. Sovmorgon, mysa i soffan framför antingen tv:n eller med en bok (läser serien Grottbjörnens Folk just nu), lite bakning, lite allt möjligt med andra ord. Idag var jag faktiskt ändå i väg till Birsta för att köpa mig ett par vinterskor. Det blev faktsikt två par, ett par svarta stövlar och ett par uggs. Dom absolut fulaste skorna (efter foppatoffeln då) men dom absolut skönaste. En skjorta och en huvtröja fick också följa med hem. Dagen resulterar därmed i att jag är väldigt luspank men varm om fötterna i alla fall.
Tänkte lägga upp en bild på dojjorna men min usla kamera vill inte fungera så det får bli en annan dag.

Viva la Gloria! - Green Day

Ses senare!

Hej höstlov

Jag säger som Gert Fylking:Äntligen! Äntligen höstlov. Äntligen sovmorgon. Äntligen tid för annat än plugg. Jag hade sån tur att jag inte alls behöver spendera lovet med skolarbete. Nu ska jag bara må i en hel vecka och hoppas på att det händer nåt roligt.

Igårkväll var jag hos Jessica och tittade på Idol. Rocktema var det och som jag trodde var Calle och Erik i en klass för sig. Outstanding.

Planen för de närmaste timmarna är att jag ska slänga ner mig i soffan och titta på Revolutionary Road som jag fick låna av JP igår.

Vi höres!

Tar det aldrig slut?

Just nu pluggar jag på all min vakna tid och det verkar aldrig ta slut, psykologiprov, spanskaprov, svenskauppsatser, engelskaövningar, filosofiuppsatser. Högen på skrivbordet verkar aldrig minska. Höstlovet som är nästa vecka kommer därmed inte en dag för sent! Jäklar vad skönt det ska bli att bara få sova och ta igen sig innan den sista slutspurten fram till jullovet.

Nä, nu måste jag tyvärr återvända till spanskan. Men trots det tänker jag inte missa Oskyldigt Dömd klockan nio på TV4. Mikael Persbrandt är Sveriges kung. Så är det bara. :)

En seg söndag

En grå och seg dag som inte bjudit på mycket roligt. Har försökt läst lite psykologi men koncentration har inte varit den bästa. Tv:n var en aning bättre. :p
Apropå tv, tydligen visar dom inte Blog Awards på tv förrän nästa helg så det blev inget igår. Foki blev den som vann årets blogg vilket väl var helt okej.

Har absolut inget att skriva om så lika bra att sluta innan datorn kollapsar pga av ointressanta inlägg...

Paus

Kände att jag behövde ta en paus från psykologipluggandet ett tag.

Vad tyckte ni om Idol igår? Michael Jackson-tema och jag måste säga att det var med blandad känsla jag såg programmet. Vissa gjorde verkligen inte ett bra framträdande medan andra gjorde riktigt bra ifrån sig, tänker speciellt på Reza och Erik. Till slut blev det ju Camilla som fick åka vilket jag tyckte var helt rätt och väldigt skönt. Visst har hon bra röst och energi men jag har stört mej så otroligt på henne sen programmets start. Allt verkar så himla... ja, jag vet inte vad.
Nästa vecka är det dags för det allra bästa temat, rock. Ska vi gissa på att Calle sopar banan med alla de andra? :D

Ikväll är det ju Blog Awards också, det visas ju på TV400 och jag funderar på att titta på det om inget annat dyker upp. Själv har jag röstat på Kenza, läser jämt hennes blogg och hon verkar vara en tjej med båda fötterna på gjorden. Dessutom är hon väldigt cool och behöver inte provocera läsarna för att vara en framgångsrik bloggare.

Nä, nu ska jag återvända till Freud och Skinner och allt vad dom heter.
Ses!


En helg full med plugg

Ja det här kommer bli en inte alltför rolig helg. Har så sjukt mycket som ska göras nästa vecka i skolan så de få lediga dagarna kommer spenderas med näsan i böcker för min del. Psykologi, spanska, filosofi och svenska. Just nu sitter jag och skriver på en krönika med rubriken "Tror Gud att han är nåt eller?". Ska bli roligt att se vad min lärare tycker om den, lyckligtvis skulle den vara ganska utmanande och det kommer hon minsann att få! :p
Men är det inte annars så otroligt jobbigt att lärarna ALDRIG lyckas sprida ut proven med lagom intesitet? Allt kommer verkligen samtidigt och "det finns tydligen ingenting dom kan göra åt det"... Men det är bara att göra sitt bästa och hoppas det går vägen den här gången också.

Nu till nåt roligare än skolarbete. Antar att det är fler än jag som är glada över att det är Michael Jackson-tema på Idol idag! Är riktigt förväntansfull att se vad dom hittar på. Får i alla fall hoppas på att Calle gör ett suveränt framträdande med "Bad" och att Eddie inte förstör "They don't care about us" totalt.

Nu måste jag fortsätta med pluggandet. Suck. Känner på mig att det kommer bli en lååång helg... 

Hoppla!

Igår gjorde jag nåt jag inte gjort på många år. Jag red på en häst. Jag har tjatat på JP att vi måste rida nån dag ända sen i somras och igår blev det äntligen av. Det var ju som sagt ett tag sen sist men det gick faktiskt bra, jag ramlade ju inte av iaf... Riktigt mysigt var det också. Jag tror faktiskt att jag och Lappen blev riktigt bra poolare till slut. Jag kände att jag fick hans respekt till slut.

Nu ska jag dunsa ner i soffan och titta på handboll. Damerna har EM-kval.

See ya!

Addicted

Jag är fast. Jag kan inte få nog. Jag har svårt att behärska mig. Doften, den milda smaken, krämigheten. Jag behöver den minst en gång om dagen. Jag pratar om Tiger's Vaniljyoghurt. Mitt behov börjar snart bli ohälsosamt.


Jävla danskar

Nej, det gick inte. 1 jävla 0 till danskarna och Sverige missar med stor sannolikhet VM nästa sommar. Sverige kan tydligen inte göra mål. Gör dom väl det blir dom bortdömda. Bajs.

Soccersaturday

Och så var det helg ännu en gång, eller ja, hälften av den har ju redan gått.
Här sitter jag i min ensamhet med min bästa vän Spotify och fördriver tiden med skön musik, drömmer om varmare tider och väntar på att nåt intressant ska hända. Tyvärr ser det ganska mörkt ut för tillfället. Självklart blir det inte bättre än vad man gör det till men möjligheterna är inte så stora som i en håla som Ramvik. Gud vad jag längtar till gymnasiet är avklarat och studenten är tagen. Då blir det fan andra grejer!

Annars då, ja det är ju fotboll ikväll och självklart måste man se hur det går för Lagerbäcks lirare. En vinst hoppas vi väl alla på och har vi tur kan vi jubla lite ikväll. Går det inte Sveriges väg kan vi ju alltid hoppas på att en överförfriskad dansk blir irriterad på domare och bestämmer sig för att ge han en dansk skalle...



Såg ni Idol igår förresten? Vi kan väl alla vara överens om att det är många bra artister i årets startfält? Jag tänker främst på min största favorit Calle, en störtskön kille med en grym röst och vem kan motstå skånska grabbar? Sen är ju Erik, Mariette och Tove suveräna dom med. Känner på mig att det blir en bra säsong i år. =)



Ses!

Längtar efter nymåne

Måste erkänna att det går sådär med läsningen av boken, finns ju så mycket annat att göra.
Tex titta på trailers av New Moon! Vet inte hur många gånger jag varit inne på Youtube och spanat in de små snuttarna från den kommande filmen. Shit va bra den kommer vara! Jag bara vet det! Jag hoppas verkligen tiden går fort fram till den 20 november...


Ledig idag

Har en dag ledigt från skolan idag eftersom vi inte har nåra lektioner och det är sååå skönt! Finns inget bättre än sovmorgon. :) Tyvärr måste jag ägna mesta delen av dagen till att läsa en urtråkig bok som ska vara utläst tills imorgon...känner inte för det alls.

Tänkte passa på att ge ett nytt musiktips. Billy Talent-Rusted From The Rain. Grymt bra låt!

Enjoy!


Handbollshelg

Japp, denna helg har varit fylld med handbollsmatcher, det brukar ju bli några sådana per säsong. Nu var det dags för SM för lillebror och Ramviks-laget. Gick ju lite sisådär får man väl säga... Märks väldigt väl då vissa spelare inte längre är med, sen är ju Stockholmslagen jäkligt bra också. Men vi får väl hoppas på en förbättring den närmaste framtiden, det är ju inte så himla långt kvar till Sollefteåcupen. Den helgen brukar ju bli en riktigt Ramviksfest!

I'm a kittycat and I dance dance dance!

Igår var det dags för mitt nya favoritämne - dans! Det är verkligen skitkul! Igår var det jazz som stod på schemat och vi fick bla lära oss steg från musikalen Cats. Det gick faktiskt riktigt bra och med hjälp av en lång svans som satt fast bak i byxorna kände jag mig väligt kattlik. Vi sprang runt i salen, viftandes med svansarna och trippandes på tå och jag tror ärligt talat jag ska satsa på musikaler från och med nu. Synd bara att min sångröst inte är alltför bra...
Förutom jazzen så tittade vi även på Michael Jackson och hans video till "Bad" och nästa onsdag så ska min grupp försöka göra nåt liknande. Svårt? Förmodligen. Kul? Självklart! Det är så jäkla synd att kursen bara håller på tills strax efter jul, det är ju så himla kul. Och jag hatar att de finns så få danskurser i Härnösand...

Bortsett från dans så har det blivit ganska mycket plugg dom senaste dagarna. Har nyss skrivit klart en uppsats på engelska om rasism. Fick uppiften i förmiddags och ska vara klar i morgon bitti. Inte det ultimata men jag lyckades riktigt bra och blev väldigt nöjd med den.

Nu är det Idol om några minuter men fudnerar på att skippa det ikväll och kolla på finalen av Superstars. Heja Patrik Andersson!

Vi i onsdags. Typ.


RSS 2.0