Resultatet

Det blev Kiel som tog hem segern igår mot Barcelona i Champions League! Barcelona var det bättre laget under lång tid och ledde som mest med fem bollar, men i andra halvlek hände det nåt med Kiel och Thierry Omayer visade varför han är en av världens bästa spelare. Det blev en ruskigt bra match till slut och spänningen var orimligt hög. Kiel kom ikapp och gick förbi och vann! Riktigt roligt var det också att gamle Peter Gentzel kom in och räddade en helt matchavgörande straff.

Så. Nu vet ni det.
Nu ska jag sätta mig ute i solen en liten stund innan det är dags att dra in till stan. 

Nu kör vi!

Nu börjar studenten på riktigt! Ikväll börjar den stora festen och vi hade tänkt mysa i stadsparken men innan dess blir det lite brännbollsträning inför morgondagens tävling, lite kubb och dansträning. Imorgon är den officiella mösspåtagningen och innan dess är det studentfotografering. Frågan är hur fräsch man kommer se ut på den efter kvällens bravader... Senare på kvällen är det som sagt dags för brännbollstävlingen och vi satsar på att ta poäng. Tyvärr slår jag inte speciellt bra och kommer därför inte vara med i laget på åtta personer men jag kommer givetvis stå på sidan och skrika mig hes för klassen. Vi börjar med att spela mot NV07B och hoppas kunna ta oss hela vägen till en final. Sen fortsätter tävlingarna på rullande band, den här veckan är det även monumenttävling och Sjöslaget. Heja på SPSPSK07!!! :D

Champions League - Final

Idag är de dags för final i handbollens Champions League, bra mycket intressantare än fotbollens motsvarighet. I år är det tyska Kiel som möter spanska Barcelona. Blir det Marcus Ahlm eller Magnus Järnemyr som tar hem segern? Tyvärr sänds inte matchen direkt på tv utan det är eftersändningar senare på kvällen. 

                                          Blir det Marcus Ahlm och Kiel som tar hem guldet ikväll?

Igårkväll spelade Sverige en landskamp mot Bosnien i fotboll. Det nya landslaget håller på att ta form och det är så roligt att se killarna som spelade i U21 förra året nu ta steget upp i a-landslaget. Härligt med fart och fläkt istället för stjärnor med för stort ego som egentligen inte är så intresserad av att spela... Hann inte se första halvlek men andra och den var grymt bra! Sverige vann med 4-2 och de svenska målen gjordes av enbart av föredetta U2-spelare. Ola Toivonen, Martin Olsson x 2 (fast egentligen skulle väl det första ha varit Wernblooms) och min favorit Markus Berg. Nu kanske det blir kul att se på fotboll igen! :D  

Jon Lilygreen & The Islanders - Life looks better in spring

Cyperns bidrag. Jag tycker den helt klart var bäst tillsammans med Turkiets. Låtern växer alltmer man lyssnar på den. Så härlig och han har en väldigt fin röst!


Då var vi igång

Studenterna har bestämt sig för att bojkotta rektorns beslut att inte ha mösspåtagningen förrän den 1:a juni så i förrgår åkte den på för första gången! Nu händer det! Studenten är här!!!

Fredagen bjöd på ordentligt med festligheter och jag kan inte påstå att jag mådde toppen igår. Men det är bara att ladda om för nu är det två veckors fest som står på schemat och lyckan är total!

Skulle egentligen ut igår också men hittade inget sätt att ta mig från skogens mitt till city så det fick bli en hemmakväll med Eurovision istället. Har inte så mycket att säga om det förutom att jag gillade Cyperns låt.

Imorgon vet jag varken när jag börjar eller slutar skolan men ska ialla fall dit. Måste även fixa mitt studentplakat som mina föräldrar bett mig göra. Kanske lite tråkigt att göra det själv men då kan jag i alla fall vara säker på att det blir ett bra foto.


VART ÄR MÖSSAN?! TJALALALA!


Hihi

Såg ni Eurovisionssemifinalen? Tycker faktiskt det är lite roligt att Sverige inte kom till final. Kanske synd om Anna men SVerige har alltid så höga förväntningar inför varje år. Melodifestivalen är en enda stor cirkus och att hitta vinnarlåten tar månader och varje gång är vi så nöjda då denna låt tagits fram. "Ja, vi vinner nog faktiskt i år!" Helt ärligt tror jag inte Sverige kommer att vinna förrän vi skickar en smörsjungande flickidol med antingen en smäktande ballad eller fartfylld poplåt, typ Erik Saade.

Kommer förmodligen se finalen på lördag fastän Sverige inte är med. Tycker Rumänien har en bra låt. Och Manga från Turkiet är ett bra band.

Nu ska jag ta och sova och ladda upp inför morgondagens festligheter. Har inga lektioner imorgon men måste ändå åka in för mitt sista PA-möte. Sen måste jag även köpa balbiljetten och ett par nya strumpbyxor. Hur kommer det sig att strumbyxor alltid går sönder efter bara en användning? Det spelar ingen roll hur försiktig man än, det lyckas alltid bli en repa eller ett litet hål.

God natt!

Sista jäkla skoluppgiften på VÄLDIGT länge

Sitter nu här med den absolut sista skoluppgiften på gymnasiet. En restuppgift i religionen som ska skickas in ikväll och det kommer kännas så obeskrivligt skönt då den är färdig. Tänk er, inte en enda uppsats/prov/ reflektion/utvärdering till på en lååång tid framöver. Känns sjukt skönt.

Imorgon börjar studentfirandet på riktigt. Fest på Svenssons (hoppas på mer folk den här gången) och en inofficiell mösspåtagning. Uppvärmningen inför kvällen ska vi ha med klassen hos Johanna L där det blir både dansträning och firande av att skolan snart är slut. Idag är det precis två veckor kvar tills vi springer ut på trappan. Ofattbart!

Secrets

Secrets - One Republic


I need another story
Something to get off my chest
My life gets kinda boring
Need something that I can confess
'Til all my sleeves are stained red

From all the truth that I've said
Come by it honestly I swear
Thought you saw wink, no
I've been on the brink, so

Tell me what you want to hear
Something that were like those years
Sick of all the insincere
So I'm gonna give all my secrets away

 


Irritationsobjekt

Känner för att kasta lite skit och gör därför nu en kort lista på saker som är fruktansvärt irriterande:

* Folk som särskriver. Det heter inte jätte roligt utan jätteroligt. Låter det som att det ska sitta ihop så ska det också det.

* Kanadagäss. Vad är felet med dessa monster? Till och med hemskare än fiskmåsar.

* Att sommaren lurar alla svenskar att den äntligen är här, för att sedan försvinna snabbt som tusan och lämna oss med 10 grader och storm.

*Glasspriser. Varför har det blivit så sjukt dyrt att mumsa på en Magnum?

*Irriterade personer. Ganska irriterande va?

Dödsrycket

En vecka kvar tills betygen sätts och jag har alldeles snart pluggat färdigt, ett par uppgifter i musik och sen är det klart! Tyvärr verkar det som om jag håller på att bli sjuk, just när det roliga börjar! Men hellre att bli sjuk nu än om två veckor då det är studenten. Ska ta och kurera mig med halstabletter och alvedon och hoppas att det ger med sig till fredagen då det är fest.

I helgen har det blivit lite av varje. Anna och Jessica var ju här i lördags och det blev ett par filmer, nattpromenad och yoga. Gårdagen spenderade jag med Johanna och Bea i Birsta. Jag var ute efter en studentklänning som jag ännu inte lyckats köpa och det blev inte av igår heller. Hittade ingen snygg. Däremot hittade jag skor till balen och eventuellt också studenten. Hade sett en klänning sedan tidigare på H&M och den köpte jag idag så nu är det bara smycken som fattas så är allt klart. Bilder kommer inom kort.

Så till sporten. Sverige lyckades ta hem bronsmedaljerna igår efter vinst mot Tyskland. Och hur skön var inte Bengt-Åke då han tog timeout med 0,7 sekunder kvar?! Snacka om att skicka en känga mot media! Hela arenan buade men publiken visste ju förstås itne varför han gjorde det. Kul var det i alla fall! BÅG avgick med stil!
Guldet tog överraskande Tjeckien efter att ha vunnit mot Ryssland, laget som alla trodde skulle vinna VM enkelt. Kul det med!

Farligt förbannad

Har lugnat ner mig en aning efter Sveriges semifinal i hockey-VM, med betoning på lite. Semi mot Tjeckien och svenskarna spelade riktigt, riktigt bra och ledde med 2-1. I tredje och sista perioden tog Tjeckien kommandot medan svenskarna spelade sämre. Jonas Gustavsson var som tur var superbra i målet och fick visa varför han kallas Monstret. Trots tjeckernas spel såg det ändå ut som om Sverige skulle ta hem matchen. Med bara ca 15 sekunder kvar tog dock Bengt-Åke en konstig time-out, något som expertkommentatorerna kommenterade och blev lite fundersamma över. Men visst skulle Sverige vinna. Sen hände det. Men SJU JÄVLA SEKUNDER kvar så lyckas tjeckerna få in pucken och det står 2-2 och förlängning väntar. Efter tio minuters förlängnig är resultatet fortfarande lika och det matchen kommer avgöras på straffar. Lagkapten Magnus Johansson börjar med att missa sin, Tjeckien sätter sin första, Omark är särkerheten själv och sätter sin, Tjeckien sätter sin andra, Tony Mårtensson missar sin och Sverige har förlorat. Så jävla surt. Nu väntar bronsmatch imorgon mot antingen Tyskland elelr Ryssland och den får dom fan se till att vinna. Jag blev så sjukt förbannad då dom förlorade idag, hatar när man leder och sen går allt och helvete med så små marginaler. Att sen nästan varenda NHL-spelare nobbar landslaget för att dom känner sig "slitna" är så jäkla dålig stil. Om de gått vidare i Stanley Cup hade de ju fortsatt spela matcher för klubblaget, och då kan dom ju spela dom matcherna med SVerige nu istället. Hur man inte kan vilja spela för landslaget är för mig en gåta. Tog i alla fall fram dammsugaren för att avreagera mig lite efter matchen. Ingen bra idé. Ilskan var för stor och jag slog ner både ett glas och lite annat i under mitt försök att städa bort lite aggressioner. Så kan det gå. Nu är det som sagt bronset som vi siktar mot och det ska fan hamna hos Sverige. Skulle vara kul om Bengt-Åke får avsluta karriären med en medalj. Dock kunde den fått vara guldfärgad istället för brons.

Nu väntar jag in Anna och Jessica för en liten tjejkväll. Hörs när jag har lust!

Gamer

Har nyss sett klart filmen Gamer med en av mina favoriter Gerard Butler i huvudrollen. En actionspäckad, blodig och... ganska konstig film faktiskt. Kan vara skönt att se en sån film också, blir lite jobbigt med alla dessa puttinuttgulliga tårskvättare till romantiska komedier hela tiden.
Hursomhelst, filmen utspelar sig inom en relativt snar framtid. Något som heter "Society" har skapats, ett verkligt The Sims typ där man kan spela med riktiga människor. Cellerna har förändrats i hjärnan så att människor kan styras av spelare. Detta har skaparen Castle utvecklat vidare till något som heter "Slayer". Här är det dock dödsdömda fångar på ett fängelse som man spelar med, dock inte i ett vardagligt spel utan i ett spel mer likt CS oc alla dessa skjutspel. Den som överlever 30 spelomgångar friges. Allt detta har blivit ett riktigt världsfenomen som varenda människa följer. John Tillman aka Kable, och hans spelare, 17-åriga Simon, har klarat sig till nivå 27 och har bara tre omgångar kvar innan Tillman friges och Simon vinner spelet och hela världen hejar på. Detta är dock inget som tillverkaren Castle vill se bli verklighet, dessutom har han större planer med Nanox, som cell-förändringen kallas...

En lite knepig film, som jag först bara ville se för att Gerard Butler hade huvudrollen. Men den är ändå intressant och väldigt spännande. En rå film med en udda handling som alla kanske inte gillar, särskilt tjejer, men jag gillade den! Helt klart sevärd. 3/5!

                   


Sköna dagar

Den gågna veckan har varit en helt underbart skön vecka med riktigt sommarväder. Har inte haft så många lektioner och istället då passat på att lata mig i solen och bättrat på brännan. Har pluggat lite och nu är jag snart klar med allt skolarbete, har ett par uppgifter kvar och sen är det slut. Finito. En obeskrivlig lättnad. De kommande veckorna kommer bara bestå av sköna dagar som spenderas med klassen på olika sätt. Studenttävlingarna sätter ju snart igång och vi har fullt upp med bla brännbollsträning, danskoreografi och båtbygge.

Har huset för mig själv denna helg och passar då på att göra det jag vill, se vad jag vill på tv och äta vad jag vill. Dock blev dagens middag nere hos farmor och vi har ätit rostbiff och potatissallad ute medan vi diskuterat om min balklänning, som börjar närma sig ett slutresultat. Spännande!

Ska snart hoppa ner i soffan med lite gotta och titta på nån film, tror det blir Gamer ikväll.

Vi hörs!

Bloggtips

Har på den senaste tiden börjat läsa Alex Schulmans blogg, Att Vara Charlie Schulmans Pappa. Riktigt bra blogg med tänkvärda texter och ursöta bilder på hans flicka Charlie som är en av de sötaste ungar jag sett! Här hittar du bloggen.

Tal till nationen

Nja, i alla fall tal till klassen. Dagens stora uppgift. Satt fast där ordentligt ett tag utan den blekaste aning om vad jag skulle skriva. Googlade runt lite (vad skulle människan göra utan Google?!) och hittade lite bra tips och nu blir det ett tal om den kommande studenten till mina kära klasskamrater. Det är faktiskt lite sorgligt att inse att det bara är fyra ynka veckor kvar tills det smäller. Kommer sakna varenda en av dem. Aja, nu ska jag fortsätta skrivandet innan jag blir alltför känslosam! Behöver i alla fall inte ha dåligt samvete för att sitta inne med datorn eftersom solen tydligen strejkar idag trots prognoser om att det skulle bli ännu bättre väder idag än vad det var igår.

Pluggsöndag

Måste tyvärr spendera denna söndag med en massa pluggande, sista rycket nu liksom. Tyvärr är det ett jävligt stort ryck med otaligt många uppgifter... Gud vad jag längtar till allt är klart!!! Tänker inte öppna ett Word-dokument på väldigt länge!


Min hemliga förälskelse

Jag har alltid varit lite hemligt kär i Brolle. Han är grymt snygg och har en av Sveriges bästa röster, blir alldeles varm i kroppen varje gång jag hör honom sjunga. Såg honom på Härnösands stadsfest 2008 och jag blev så knäsvag där jag stod i folkmassan...


Brolle - Watching the Stars







Sommar, sommar, sommar!

Nu jävlar är det sommar på ingång! 22 grader i skuggan och strålande sol, kan det bli härligare?! Kappast! Har nyss avnjutit en härlig middag bestående av grillat, och sitter nu och lyssnar på Adam Lambert, tittar på bilder från onsdagen med klassen och uppdaterar mig med mina favoritbloggar.

Gårdagen var väldigt trevlig. Tjejmiddag och mys då vi firade Jessicas 18-årsdag. Senare mot kvällen drog jag, Jessica och Linda ner på Genny's och dansade. Tyvärr var det ganska lite folk ute och inte många man kände, men jag hade det roligt ändå. Älskar dansgolv! Lite nattkäk och sen en promenad hem i den ljusa natten.

Nu ska jag nog gå och sätta mig i solen en stund till. See ya!

Mysigt värre

Så underbart skönt det är med Kristi Himmelfärd, vet knappt vad dagen innebär men den ger oss i alla fall ledigt från skolan i två dagar, vilket innebär en långhelg på fyra dagar. Det tog vi vara på och igår samlade vi ihop hela klassen plus några andra och drog ut till Olles stuga. Där hade vi som vanligt det hur trevligt som helst. God mat, god dricka och bäst av allt, underbara människor! Bastun och vildmarksbadet blev inställt men vi hade det lika roligt för det med dans, lekar och mys. En riktig kanonkväll med andra ord! Tretton av oss trängde ihop oss sov över där. Det blev inte så många timmars sömn och idag mår man som man förtjänar men återigen blev det en lyckad kväll. Sisådär 400 bilder blev knäppta också så bevis på att vi hade kul finns sannerligen. Konstigt nog var det ingen som hade tänkt på att ta med sig frukost men det fanns några knäckebrödsmackor som vi knaprade i oss innan det blev dags för städning. Ett smygstart på studentfirande som sätter igång om ett par veckor och jag tror vi alla funderade över imorse hur vi ska klara det...

Var hemma vid hakv två, tog en powernap i två timmar och har sen dess bara tagit det lugnt. Trodde det var fredag idag och såg fram emot en smaskig godispåse men ack så fel jag hade! Är verkligen sötsugen...
Ska senare ta och lyssna på hockeyn på sportradion (vi har tråkigt nog inte tv6 här hos mor) och bara ta och chilla resten av kvällen. Imorgon blir det 18-årsfirande av JP. En trevlig middag och sedan utgång är det som är planerat. Trevligt, trevligt.

Och apropå det hemska morden i Härnösand, det är verkligen ofattbart det som hänt. Det visad sig ju inte vara den man misstänkte i början, utan barnen halvbror. En kille som går på skolan och som gått i samma klass med de jag går med nu. Vi har alla pratat om det nu under dagarna om hur obegripligt det är att just han gjort detta hemska. Vad gick fel liksom? Han verkade verkligen inte vara den killen som var kapabel till något sådant. Allt är så sorligt så det går inte att beskriva...


VAD I HELVETE!!!

Har nyss fått reda på att det varit ett trippelmord i Härnösand, en man och två tonåringar, syskon. Jag är så jävla orolig just nu att det ska vara några man känner!!! Fy fan alltså! Polisen har tydligen gripit en man i 60-års åldern som nu är skäligen misstänkt för mord. Men helvete, vad är det för fel på människor???!!! Kommer inte bli mycket sömn i natt känns det som...

Och så var det måndag igen...

Är nyss hemkommen från skolan och väntar nu på att få lite mat i magen. Senare är det kalas hos Jessica som idag fyller 18 år! Grattis din gamla tant! ;D Hoppas på gott fika och en revlig kväll.

Och så var det ju det här med handbollsfinalerna. Säfvehofs damer vann ju inte allt för chockerande mot Skövde och det var nog många, inklusive mig själv, som trodde att även herrarna skulle få en lätt match mot Drott. Men nej då! Drott spelade grymt bra och ledde i stort sett hela matchen och när det endast återstod fyra minuter var ledningen med lika många bollar och många trodde nog att det skulle bli en skräll. Men på nåt konstigt sätt tog sig Säfvehof ikapp och matchen gick till förlängning. Där hade såklart Säfvehof fördelen med att ha tagit ikapp så mycket och Drott kom inte riktigt till på samma sätt som tidigare i matchen. Säfvehofvinst blev det alltså för både damer och herrar. Riktigt roligt att det bjöds på en sån ruskigt bra handbollsmatch, bra PR för sporten!

Och nu när handbollen är slut kan vi koncentrera oss på det lilla av hockeysäsongen som är kvar. Och inte är det så lite heller. VM i Tyskland och svenskarna spelade sin första match i turneringen igår. Norge skulle slås lätt men det blev darrigt då de efter 2-0 i underläge kvitterade till 2-2. Lyckligtvis slutade matchen med vinst för Sverige med 5-2.

Nu ropar pappsen att maten är klar!

Tänk vad lite sol kan göra!

Inte bara kan solen fixa en schysst bränna som sakta börjar väx fram hos mig, utan även ett humör som är så mycket trevligare än det trötta vinterhumöret. Med mitt glada humör har även en vilja att faktistk göra bort alla skoluppgifter kommit. Och inte bara göra klart dom, utan även göra dom riktigt bra. Kom hem tidigt ugår som vanligt på fredagar och har sedan dess suttit på balkongen och pressat i solen och skrivit skolarbete efter skolarbete. Vips så känns allt så mycket bättre! Varför kan man inte ha den känslan under de gåra, tråkiga vinterdagarna för?!

Nu har jag i alla fall solat klart för dagen, ska snart hoppa in i  duschen och sen sätta mig framför tv:n. Det är kanske det värsta man kan göra då det är sommarväder ute men det är ju dags för handbollsfinalerna!!! EN nyhet för i år är att finalerna spelas i Malmö istället för Stockholm, känns tråkigt att det ska vara så jäkla långt till Skåne, hade varit kul att sett finalerna på plats i år igen.  Först ut är i alla fall damerna där man nästan kans säga att det som vanligt är Säfvehof mot Skövde, har ju varit så ett antal år nu. Hinner nog se den en halvlek innan jag ska gå till Anna för en liten kusinkväll tillsammans med henne och Jessica. Herrarnas final ska vi se där och i år är det Säfvehof mot Drott. Säfvehof kommer förmodligen vinna ganska lätt men jag hoppas Drott bjuder upp till en någorlunda kamp. Hejar på Drott men tror alltså att Säfvehof kommer ta det. Känns lite surt att inte Guif står i finalen i år, många tyckte ju att den moraliska finalen var redan i semin där Säfvehof och Guif spelade.

Efter handbollen blir det nog nån film och tjejsnack och jag tror nog att det blir en väldigt trevlig kväll!

Imorgon får vi se vad som händer, är det sol kommer jag förmodligen sitta på balkongen igen med skrivhäftet i högsta hugg (förhoppningsvis). På kvällen är det dags för Sverige att kliva in i hockey-VM som startade igår. Ärligt talat är det inte lika kul att kolla på hockeyn när de största stjärnorna inte är med men självklart ska jag kolla ändå, det är ju VM! Första matchen är mot Norge imorgon alltså.

Ses!

Ett onödigt inlägg

Idag har det faktiskt varit så pass varmt att jag har svettats då jag satt och solade i linne. Härligt! Kanske är sommaren på väg ändå (är dock beredd på mer snö, tydligen verkar vädret inte vara något att lita på trots att det är maj). Har spenderat denna dag i skolan med lite tråkiga lektioner, skönt väder och en kaka. Sov en stund då jag kom hem eftersom solen gått i moln. Vaknade men orkade inte gå ut och sätta mig när solen återvänt. Fick Spotify uppdaterat. Tittade på Vampire Diaries. Gjorde ett försök att städa mitt rum. Misslyckades. Ja, ungefär så intressant har min dag varit. Imorgon är det äntligen fredag igen och helg. Ska försöka plugga lite men även hänga med kusinerna.

Nu ska jag sukta framför ännu ett avsnitt av Bondi Rescue innan jag hoppar i säng.

Good night mate!

What's up with the weather?!

Det är fjärde maj och när jag vaknade imorse snöade det... Visst, jag bor i Norrland och jag har vant mig vid att vi inte har samma somamrväder här som i resten av Sverige men snö i maj är ändå för mycket! Nu räcker det!!! Fy fan.

Hur som helst, har nyss kommit hem från ännu en tung och arbetsam skoldag. Svenska i 25 minuter och sen lunch... Har nu hoppat i myskläder och satt mig framför datorn för att plugga, trots att jag inte har några lektioner så slipper jag inte skolarbetet. Har fortfarande sådär 15 uppgifter som ska vara klara inom två veckor, lite stressad känner jag mig. Men helvete vad skönt det kommer vara då allt är klart och man bara får njuta av att äntligen få ta studenten.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet, höres folk!

Gamla favoriter

Igår satt jag och gick igenom mitt musikbibliotek på datorn och lyssnade på massor av låtar som jag fortfarande älskar men inte lyssnat på på ett bra tag.


Sum 41 - Motivation



Good Charlotte - Movin' On



Simple Plan - Shut Up



Fightstar - Waste a Moment
 


Mest - Jaded



Papa Roach - Scars




The Academy Is... - The Phrase That Pays



They're bringing back some good memories...

Cinderella Man

Det blev en valborg hemma i år då jag inte kände mig så pigg för att gå ut och festa. Jag underhöll mig själv med att titta på en av de bästa filmer jag sett på länge, Cinderella Man.

Filmen utspelar sig i USA under depressionen och vi får följa den forne boxaren James J Braddock när han kämpar för att överleva under dessa hårda tider. När han får chansen att återigen kliva upp i ringen tar han den och man får följa hans väg upp till toppen igen, samtidigt som han kan försörja sin familj på nytt.

Detta var verkligen en fantastisk film! Jag har alltid gillar Russel Crow, han är en fantastisk skådspelare, men i den här filmen var han verkligen otrolig, han spelade så jävla bra, inte bara som boxare utan även som den hårt slitande mannen som gör allt för sin familjs skull. Tur att jag var ensam hemma för oj vad jag skrek under matcherna han gick, detta var en av de få filmer jag verkligen levt mig in i och jag glömde helt bort att matcherna inte alls var verkliga. Tårarna rann också och då brukar det ju betyda att det var bra. Alltså, en helt underbar, hemsk, härlig, vacker, berörande film som alla borde se. Helt klart en tiopoängare!





RSS 2.0