Och så var det måndag igen...

Är nyss hemkommen från skolan och väntar nu på att få lite mat i magen. Senare är det kalas hos Jessica som idag fyller 18 år! Grattis din gamla tant! ;D Hoppas på gott fika och en revlig kväll.

Och så var det ju det här med handbollsfinalerna. Säfvehofs damer vann ju inte allt för chockerande mot Skövde och det var nog många, inklusive mig själv, som trodde att även herrarna skulle få en lätt match mot Drott. Men nej då! Drott spelade grymt bra och ledde i stort sett hela matchen och när det endast återstod fyra minuter var ledningen med lika många bollar och många trodde nog att det skulle bli en skräll. Men på nåt konstigt sätt tog sig Säfvehof ikapp och matchen gick till förlängning. Där hade såklart Säfvehof fördelen med att ha tagit ikapp så mycket och Drott kom inte riktigt till på samma sätt som tidigare i matchen. Säfvehofvinst blev det alltså för både damer och herrar. Riktigt roligt att det bjöds på en sån ruskigt bra handbollsmatch, bra PR för sporten!

Och nu när handbollen är slut kan vi koncentrera oss på det lilla av hockeysäsongen som är kvar. Och inte är det så lite heller. VM i Tyskland och svenskarna spelade sin första match i turneringen igår. Norge skulle slås lätt men det blev darrigt då de efter 2-0 i underläge kvitterade till 2-2. Lyckligtvis slutade matchen med vinst för Sverige med 5-2.

Nu ropar pappsen att maten är klar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0