Sista maj

Hej där. Har haft en väldigt bra dag måste jag säga. Åkte in tidigt till stan på förmiddagen för att möta upp Malin som jag inte sett sedan söndag, och sedan också Johanna som jag inte sett på evigheter. Vi tog en runda på stan, en långlunch på Rutiga och sedan även kulglass på torget. Riktigt mysigt och trevligt. Åkte hem vid tre då det var dags för lite jobb ikväll mellan 16-21. Fick mitt schema inför sommaren och det ser helt okej ut. Blir mycket jobb men det var ju det jag ville.

När jag kom hem hade pappsen gjort varma mackor med svampstuvning och oj vad bra det satt i magen! Vi kikade på friidrotten som äntligen börjat igen och fick bla se Bolt enkelt ta hem 100 meter.

Fastän jag försöker hålla hårt i pengarna till Australien så kunde jag inte låta bli att köpa en söt kjol idag inne på H&M. Har kikat på den några gånger och idag slog jag till. En hundring var den helt klart värd!

                                         

Kan inte fatta att det är första juni imorgon! Just idag känns sommaren långt borta...


En femplus helg

Hej där! Måste först berätta att jag hade en sådan jäkla härlig helg. Åkte in tidigt till stan på lördagen och gick hem till Malin och Elma. Eftersom det var rena rama sommarvärmen så stekte vi på baksidan av huset och bara njöt av värmen. Senare gick vi på stan en sväng och shoppade lite småsaker innan vi återigen satte oss i solen. På kvällskvisten så gick vi hem till Viktoria där Emma och Kicki redan var. Födelsedagsmiddag på Sam's och sedan några härliga timmar på Vickans balkong. Vid elvatiden vandrade vi ner mot stan och sedan spenderades hela natten på dansgolvet under bar himmel, runt ett bord med en massa öl och snack och till slut med en pizza och trevligt sällskap. Vid halv fyra sa jag och Malin godnatt till Micke och sedan gick vi hem till henne och somnade på direkten.

Söndagen spenderades återigen i solen innan det blev bakismiddag på Donken och sedan hemfärd för mig och Elma. Halv fem var det dags för jobb och kan ju inte påstå att jag var så himla pigg...

Underbart härlig helg som sagt!

Nu sitter jag hemma hos mamma, var ett tag sedan jag var här sist. Spenderade gårdagskvällen med lillasyster framför en film med en skål med jordgubbar och melon. Inte helt fel det heller.


Mysiga maj

Hallå! Vilket väder det har varit dom senaste dagarna! Idag vet jag dock inte vad som har hänt. Det lovades strålande sol och rekordvärme men just nu är det alldeles svart ute och regnet öste nyss ner. Inte så kul.

Dagen började i alla fall riktigt bra med solen som tittade fram. Sprang ner till Malin där vi låg på altanen och solade, fikade och kikade på bb. Fick dock ge upp efter ett par timmar då min käre vän Pollen höll på att ta kål på mig. Då hade förvisso det dåliga vädret kommit redan. Hoppas på bättre tur imorgon då det blir kalas och utgång i staden.

Nu ikväll hade jag bara tänkt ta det lugnt. Har lite planer på att göra lite rabarbersaft men får se om jag orkar.

Hörs!

Give me the money

Halloj! Jösses vad skönt det var med sovmorgon imorse! Finns inget bättre. Skulle egentligen ha varit ledig i helgen men då det erbjöds jobb ikväll så tackade jag inte nej. Har ändå inget annat för mig och varenda krona jag kan inbringa är viktig. Ska försöka hinna med att beställa flygbiljetten i helgen och det kommer bli en dyr historia...

Börjar dock inte förrän halv fem så har några timmar till på mig att ta det lungt. Ska ta och se på första semifinalen till exempel. Hockey-VM är ju inte lika intressant nu utan Sveriges deltagande men det är klart att man måste se hur det slutar.

Igår fick jag lite besök av Anna och det var som alltid annars lika trevligt. Det blev en massa prat och filmtittande.

Nä, nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs!

Kronwalled

Ja precis så känner jag mig. Som att jag blivit "kronwalled". Är sjukligt trött i både kropp och huvud och det värker överallt. Har jobbat hela dagen och med konstant huvudvärk är det inte det lättaste. Har fått i mig lite mat nu och ska ta och vila en stund i hopp om en förbättring.

Hur jag än mår så blir det hockey ikväll. Kvartsfinal mot Tjeckien och det kommer säkert bli spännande. Hoppas såklart på seger för svenskarna och med det lag vi har borde det också bli det. Är ruskigt nervös i alla fall!

Just came to say Hello

Tjosan! Femtonde maj idag och pappsens födelsedag. Då det bara är han och jag hemma så blir det lungt med hockey och fika. Blev så fruktansvärt sugen på ananaspaj så tog och gjorde det tidigare idag. Det och vaniljglass blir smaskens. Måste dock iväg och jobba några timmar innan jag får avnjuta den. Har varit en väldans torka på jobbfronten ett tag men imorse ringde dom så nu har jag fått lite pass framöver. Behöver ju verkligen alla pengar jag kan få just nu.

Var iväg till Jessica en sväng idag också för att lämna lite grejer och säga hejdå. Vi hade ju lite trevligheter i helgen med tjejerna och det var kul. En kväll på dansgolvet är aldrig fel. Och apropå helgen, det var ju inga vidare spännande SM-finaler direkt. Sävehof krossade allt motstånd och såhär efteråt känns det ännu surare att Guif missade finalen med tanke på hur dåliga Kristianstad var.

Nu ska jag ta och käka lite innan det är dags att ge sig iväg. Hörs!


12 maj

Hej där. Lördag idag och ska snart ta mig in till stan med Jessica. Vi ska vidare till Malin där det blir lite trevligheter ikväll med Anna och Irene också. Ett tag sedan jag var ut nu så det blir kul, jag hade förstås önskat att magsmärtorna skulle gå över tills dess.

Är grymt avundsjuk på lillebror just nu som är på väg till Malmö för att kika på SM-finalerna live. Hade Guif varit ett av laget hade jag varit galen. Ska försöka smita iväg hos Malin och i alla fall hinna se herrarnas. Tror att det kommer bli två väldigt jämna finaler i år där både Lugi och Kristianstad kan utmana Sävehof om segern. Jag hoppas dom klarar av det men tror nog att Sävehofs finalrutin kommer vara till deras fördel.

Nä, nu ska jag packa ner det sista och sedan åka. Vi hörs!

Kickstart my heart

Snacka om seg dag! Har varken haft lust eller ork till någonting. Ska ta och åka iväg och röra på mig lite på badhuset snart i alla fall.

Har pratat med Australien idag också. Himla trevligt då jag inte träffat Gunnel på evigheter. Ser ut att bli lite ändrade planer angående resan också. Ta en titt på den andra bloggen om ni vill veta mer. http://sandandsaltwater.blogg.se


...

Känner mig ungefär lika munter som vädret ute idag.. Regnet står som spön i marken. Sitter här och lyssnar på lite Mötley Crüe och ska snart försöka hitta på något att sysselsätta mig med.

Vårväder

Åh så kom det lite värme ändå! Andra dagen på rad då det har varit bikiniväder på balkongen. Lite kyligt har det blåst men vill man vara fin får man lida pin! Men lär väl dra på mig en till förkylning såklart...

Imorse vaknade jag redan strax efter klockan sex och kände mig pigg, men så kände jag efter lite till och kom fram till att jag nog var lite trött ändå. Somnade om men vaknade igen vid halv åtta och klev då upp och myste framför Vakna Med The Voice. Sen har jag sysslat med lite allt möjligt fram till klockan tre då jag åkte med mamsen in till stan där jag mötte upp Malin. Gick lite i butiker, åt donken och så tog vi första glassen på bryggan! Så himla härligt. Härnösand är oerhört vackert under dessa dagar.

Nu sitter jag och kvällsfikar och ska ta och titta på lite bb. Hörs!

Jag vill ju bara sjunga

Känner mig lite sentimental såhär på måndagsförmiddagen. Har suttit i vad som känns som en evighet och lyssnat på "Visa Vid Vindens Ängar", Sveriges finaste visa. Originalet är bra, Håkan Hellströms version fantastisk, men det är nästan så att norrmannen gör den ännu ett snäpp bättre. Den första videon är då han sjunger den på Så Ska Det Låta, den andra en längre inspelad studioversion.




NÄSTA år då...

Ja det där gick ju åt helvete. Som föutspått så blev det ännu en enormt jämn och tuff match nere i Eskilstuna. Känslan var ändå att Guif skulle klara det, dom spelade bra och även om Kristianstad också gjorde det så var känslan att det skulle bli en hemmaseger. Det blev en målrik match där det stod 19-19 i halvlek, lite konstigt med tanke på att Guif kändes bättre. Men målvaktsinsatsen i första var inte den bästa. Andra halvlek började också bra och Hallberg storspelade nu i målet. Men framåt blev det för många misstag och de två utvisningarna i slutminuterna ställde till det. Att man sedan inte fick tag på den där jäkla dansken var också en anledning till att Kristianstad kunde hänga på. Men hur stoppar man en sådan jätte. Sen lyckades Kristianstad få in den där jäkla avgörande bollen och trots att Guif fick ännu en chans så gick det inte. Och helvete vad ledsen jag är för det. Det svider i mitt hjärta och det kommer säkerligen ta tid att komma över denna sura förlust.

För i år var det verkligen eskilstunalagets tur. Trots en massa skador och skit så vann man serien och sen fanns inget annat än en final. Men Kristianstad var ruskigt bra och satte stopp. Det känns så jävla tungt. Men jag antar att man får glädjas åt vilka otroligt spännande matcher det varit i alla fall. Och NÄSTA säsong, då SKA guldet till Guif. Möjligheterna ser ljusa ut nu då man bara ser ut att tappa Aren, som dock kommer bli oerhört saknad och väldigt svårt att ersätta. Men laget visar att dom hör hemma i toppen och endast där och kommer med all säkerhet vara med i guldstriden nästa säsong också.

Den stora frågan är nu hur i helvete jag ska klara mig utan handbollen i Australien?! Lyckligtvis finns ju webbsändningarna så det kommer säkert bli en hel del nattvak framför datorn där jag kan heja på mitt älskade Guif.

Sjätte maj

Härliga söndag! Började precis som en söndag skall. Med lång sovmorgon och sedan lunch i soffan framför udda tv-program. Idag blev det Veterinärerna på Bondi Beach där dom bland annat tog hand om en mobbad tax och en bortsprungen kanin på stranden...

Sen undrar jag bara vad som hände med sköna maj. Snön har vräkt ner och det är isande kallt ute. Solen lyser med sin frånvaro. Jag hoppas verkligen på förbättring inom de närmaste dagarna.

Bara ett par timmar kvar till dagens höjdpunkt. Det är vinna eller försvinna som gäller idag. Självklart både hoppas och tror jag på vinst för Guif men det kommer bli en tuff och jämn match. Jag laddar upp med denna anthem:


FML

Har en fruktansvärd kväll. Kan bero på att Guif förlorade och nu blir det en femte avgörande semifinal. Hjärtattacken är ett faktum på söndag. Förhoppningsvis blir det en annan matchbild då och att grabbarna kan ta och visa dom där förfärliga kristianstadspelarna vilka som egentligen hör hemma i en final. Idag ledde Guif med tre bollar i halvlek men förlorade med alltför många. Inget bra spel alls när det gällde i slutet. Är så arg. Brände nyss sönder tungan på mitt te i rena raseriet. Och nu hetsäter jag chokladmuffins. Lika bra att jag går och lägger mig innan något värre inträffar.

Sköna maj välkommen

Första maj idag och så underbart det varit. Har kunnat sola ute på balkongen i bikini och det har inte ens varit lite kyligt. Hade himla svårt att slita mig därifrån för att åka på jobbet vid ett. Gick dock bra att jobba och har även sovmorgon imorgon och på torsdag så hinner steka lite innan det är dags att jobba. Om nu solen och värmen stannar, men det hoppas vi såklart på!

Valborg igår och jag hade först planerat att åka iväg med Malin och dom och fira i någon stuga men då jag skulle upp och jobba idag kände jag inte riktigt för det. Åkte istället hem till mamma där det blev grillat, majbrasa, spel och sånt med familjen.

Nu blir det nåt avsnitt av BB innan det är dags att krypa ner i sängen.

RSS 2.0