Alorse on danse

En kväll tillsammans med ett gäng härliga tjejer och en natt på dansgolvet är precis vad jag behöver just nu.

Waiting for the world to change

Ännu en dag som ägnas åt att vanka runt här hemma orolig och spänd inför ännu ett besked... Hoppas innerligt att det går bra. Och som jag hatar att vänta.


All These Things I've Done

Livet är inte så jäkla spännande nu för tiden så det finns inte mycket roligt att skriva om här. Har jobbat och sovit typ. Har dessutom haft en sådan jobbig huvudvärk i flera dagar och misstänker att en förkylning kan vara på ingång i och med att jag även börjat få ont i huvudet. Livet leker.

Aja, ska sluta klaga nu och ge er en liten uppdatering.

Torsdag: Snurrade runt i stans rondeller under körlektionen. Åkte hem endast för att sedan åka tillbaka till stan med Malin. Vi inhandlade lite mat och sedan åkte vi hem till henne och Niklas. Där satte vi upp gardiner, åt kycklingtacos och tittade på filmen Hall Pass.

Fredag: Skulle jobba till tolv men fick jobba över till halv fem istället vilket var helt okej. Lite extra pengar är ju aldrig fel. Kikade på Idol och är faktiskt inte så imponerad av årets säsong. Visst är dom flesta bra men känns mer som en juniorversion av programmet med tanke på att endast en person är över 20 år...

Lördag: Gick och la mig kvällen innan med huvudvärk och vaknade på lördagmorgon med huvudvärk. Inte det mest optimala inför en delad dag. Tog mig i alla fall igenom den och tanken på chipspåsen som låg hemma och väntade bidrog nog mycket till det.

Söndag: Bytte pass med Freddan så fick sluta en halvtimme tidigare än väntat och kom hem lagom till repriserna av True Talent. Och framför tv:n blev jag kvar under resten av eftermiddagen. Söndagar är verkligen till för att spendera framför program man aldrig annars skulle se på. Efter True Talent såg jag till exempel en dokumentär om dvärgar. Japp. Den var faktiskt sjukt intressant och programmet gjorde mig så himla glad. Att se dom här människorna inte bry sig nämnvärt om deras handikapp utan träna inför stora idrottstävlingar, leta klänningar till fester, arbeta som ståuppkomiker och hångla på disco, fick mig helt enkelt att må bra. Nästa program fick mig inte att må lika bra. Kunde bara inte låta bli att se ytterligare en dokumentär. Denna gång om människor som deltar i tävlingar där man "groomar" sin hund. Alltså inte bara stylar utan klipper och formar djurets päls till "konstverk" och deltar sedan i tävlingar. Jag blev bara illamående av att se alla stackars rosafärgade hundar samtidigt som matten berättade att "Josh älskade verkligen att vara rosa! Han älskade verkligen att vara med på tävlingar och bli färgad och klippt som en isprinsessa."

                      
                      

Fy fan vilka sjuka människor det finns.

Måndag: Idag jobbade jag som omväxling på skolan. Lika kul varje gång. Det har varit ganska jobbig på hemmet under helgen och då är det roligt att komma på skolan och mötas av en massa glada ungar.

Nu ikväll har jag tittat på matchen mellan Guif och Sävehof. Eller andra halvlek rättare sagt. Såg meddelande på fejjan om att den sändes på Kuriren för sent och missade första halvan. Oerhört viktig och främst prestigefull match. Fjolårets etta och tvåa och även värsta konkurrenter. Som sagt kan jag inte uttala mig om första halvlek mer än att eskilstunalaget ledde med 15-14. Andra halvlek blev konstig. Laget var inte alls på topp samtidigt som Sävehofs målvakt spelade bra. Guif låg under med fem bollar när det var fem minuter kvar och matchen såg körd ut. Men då, med fem minuter kvar, så rycker man helt plötsligt upp sig och börjar spela som Guif. Det mesta gick in och plötsligt fanns det en liten chans att faktiskt ta minst ett poäng. Med 14 sekunder kvar och med bollen i Sävehofs händer så lyckades man få bollen men mer än ett frikast fick man inte och tyvärr missade man målet. Förlust med 30-31 alltså och jäkligt surt att laget inte kunde hitta den där viljan tidigare i matchen...

Imorgon ska jag jobba både på skolan och hemmet och efter det hoppas jag verkligen på en ledig dag. Jag behöver sömn. Börjar 06:15 imorgon och slutar förhoppningsvis 16:30.

Nu ska jag ta en dusch och sen sova innan alarmet ringer igen.


RSS 2.0