Dagen idag

Hallå i stugan. Det blev en riktig slappardag idag. Hade siktet inställt på att vara en hurtbulle men ångrade mig när jag såg på termometern i morse. Blev lite tv, lite dator, lite glass, och lite nätshopping istället. Spenderade lite pengar på H&M.com, hela 104 kronor blev det. Passade på när dom bjöd på fri frakt och 10% rabatt idag. Klickade hem två klänningar, strumpbyxor och ett armband. Kunde inte bestämma mig för om jag ville ha en svart eller beige klänning så köpte en i varsin färg. 25 kronor styck var ju helt okej pris. Får se om jag kanske sy om dom lite grann.

                          
                            

Nu ikväll har det blivit hockey och en skön seger för Modo. Var till farmor en stund och nu sitter jag här igen. Känner att livet är så spännande nu för tiden...


Tjugoett

Hade en helt okej födelsedag igår måste jag säga. Blev en enkel middag hemma hos farmor med lite mat och paket. Åkte in sedan till stan för att ha det trevligt med Malin och Victoria. Blev en nostalgikväll med musik från barndomen, låttexterna satt i ryggmärgen! (Dock så inser man nu hur fel man sjöng dom då). Gick ner till Svenssons vid midnatt där vi dansade till stängning. Ramlade i säng vid tretiden efter lite nattmat. Var hurtig som få imorse och tog bussen hem på förmiddagen för att hinna vara lite social med lillebror som åkte tillbaka söderut idag. Skjutsade honom till bussen vid två och hann med att ta en hamburgare på Frasses innan bussen gick. Skönt att det inte är alltför långt till påsk så att han snart är här igen.

Nu blir det självklart Så Ska Det Låta med pappa och sen får vi se om det blir sängen direkt eller lite mer tv alternativt bok innan sängdags. Planerar att vara alert och hurtig imorgon. Om vädret är bra förstås. Annars blir det nog en slappardag.

Huvudvärk

Usch, sitter här och känner att huvudvärken jag haft från och till dom två senaste dagarna är på väg igen. Frågan är om jag ska vara så tråkig att jag tar och stoppar i mig två alvedon och kryper till sängs... Har ändå inte så mycket för mig denna fredagskväll. Inget att se på tv:n och bara jag hemma.

Så himla skönt att vara ledig hela dagen idag! Tog en lång sovmorgon, tittade på Big Brother på datorn, spenderade några timmar hos mormor och morfar med Magnus, middag och prat hos farmor, lite slötittande på tv:n med lillebror och nu sitter jag här. Imorgon är jag födelsedagsbarn och fyller hela tjugoett år. Blir lite kalas med familjen under dagen och sen utgång med brudarna på kvällen. Looking forward to that!

Beväpnad med vingar

God kväll. Kom rätt nyligen hem från jobbet och sitter nu och avnjuter lite fin musik i form av Thåström. Fyra av sju raka arbetsdagar är nu klara. Jobbar även kväll imorgon så får i alla fall dagen ledig. Ska då passa på att åka in till stan och hänga lite med Malin.

I helgen har det som sagt blivit jobb men på lördagen hann jag även med lite kalas. Vi firade mig och Magnus hemma hos mamma. Det bjöds på stor tacobuffé och otroligt smarriga desserter som jag själv bakat. En chokladtårta med After Eight och Jamie Olivers vaniljcheesecake med hallon. Blev även lite över som jag bjöd på på jobbet igårkväll. Lördagkvällen blev rätt tidig för mig då jag tog mig tillbaka genom snöstormen tillbaka till "byn" där jag först lämnade av Patrik och sedan kastade mig direkt i sängen.

Nu på lördag så fyller jag ju år "på riktigt" och då blir det väl lite mer kalas här hos pappa och sen på kvällen ser det ut att bli utgång med brudarna.

Ska ta och sätta in en film i dvd:n nu så vi hörs!

P.S. Måste bara påpeka att jag såklart sett nya Big Brother och förfäras av vilka idioter till människor det finns. Tänker såklart på hon som ska föda barn om fyra veckor...

In The Summertime

Började denna dag på bästa möjliga sätt med att se nya avsnittet av Bondi Rescue. "The Boys In Blue" är nu inne på sjunde säsongen och det är fortfarande lika bra som förr om inte ännu bättre.



Ska ta och göra mig någon lunch nu och sedan åka hem till mamma. Ska passa Ida några timmar ikväll.

Vi hörs!

Valentine's Day

Nämen hallå! Har haft en lugn och ledig dag och inte gjort mycket nytta alls. Firar denna kärlekens dag med att baka en sats med chokladbollar helt åt mig själv.

Hade en riktigt rolig helg med Malin och Elma. Lördagen började med att vi shakade loss till Malins dansspel på Wii som uppvärmning inför kvällen. Senare tog vi oss till Matverkstan där Malin vi åt tills vi inte längre kunde röra oss. Hur vi lyckades ta oss tillbaka hem till Malin är fortfarande ett mysterium. Vi föll alla tre i matkoma och led bokstavligt talat igenom timmarna fram till halv tolv då vi började vandra in mot stan. Sedan hade vi en riktigt rolig kväll på krogen och dansade tills stängning. Mötte upp några killkompisar för nattmat och sen stupade vi alla i säng och vaknade inte förrän sent på söndagsförmiddagen. Riktigt roligt hade vi!

Nu väntar en rätt lugn vecka ser det ut som. Saknade lillebror dyker upp på fredag för en veckas lov och det ser jag fram emot. Har hört rykten om att både han och min födelsedag ska firas på lördag så då blir det kalas antar jag.


Light a fire, fire a spark

Älskar Colplays nya album. Älskar låten "Charlie Brown". Älskar videon till "Charlie Brown". Älskar Coldplay.


Jenna Marbles

Internets skönaste tjej är utan tvekan Jenna Marbles.

Klassiker men fortfarande lika roliga:


Life Looks Better In Spring

Termometern visar strax över trettiostrecket. Tyvärr inte på plussidan. Äckligt trött efter dagens jobbpass och ser fram emot imorgon när jag slutat och bara får kasta mig i sängen och ta igen några timmar sömn. För självklart så kan man aldrig sova när man ska upp tidigt och jag har väl snittat fyra timmar per natt dom senaste dagarna.

Tuppade av i soffan när jag kom hem och har befunnit mig där tills för typ en timma sedan. Älskar söndag och alla dessa repriser och konstiga program. "Mammor och minimodeller", vad är det för psykfall som är med där till exempel? "Ja, jag tycker verkligen min åttaåring ska använda mascara, ögonskugga, foundation, concealer, kajal, puder, rouge, läppstift, och läppglans. Hon måste lära sig att se så vacker ut som hon bara kan." I klass med den där hemska Hollywoodfrun dom där tror jag.

Blev självfallet mitt och pappas måste också. "Så Ska Det Låta". Bästa programmet ever. Vill dock binda fast armarna och trycka in en trasa på den där mörkhåriga pianisten. Fy fan för jobbig människa. Och Sibel, hon måste ju typ vara den mest överskattade sångerskan i Sverige. Tjejen kan ju inte sjunga.

Känner för att klaga idag och fortsätter på temat Melodifestivalen. Spektaklet är ju nästan ett måste. Tyckte Gina var skitbra. Har alltid gillat henne och hon lär väl bli känd för svennesvenskarna genom Mellon nu. Sean Banan sjunger om att hans ding blir glad av att se alla svenska tjejers string och alla småbarn skrattar glatt och klappar händerna utan att föräldrarna reagerar. Samtidigt som kvällspressen skriver om Torsten Flincks "skamgrepp" på programledaren... Dead By April hade kvällens enda bra låt men känns lite sell out när ett sådant band ställer upp i "schlagerfestivalen". Kul i alla fall att dom berövade discodivorna i Afro-Dite på en finalplats. Alla hyllar Loreen och hennes låt som jag tyckte var okej men inte mer. Ännu en gång något som var överskattat. Och vad hände med Marie Sernholt? Hon sjöng en låt som påminde mig om mina unga år på barndisco. Salt och peppar och glittercatsuit. Not my cup of tea.

Byter raskt ämne från schlager till handboll. Guif spelade som sagt mot Alingsås. Tjuvkikade lite grann på jobbet men ville mest hålla för ögonen. Storspelande Rickard Larsson i målet men förfärligt spel framåt. Alingsås vann enkelt med 23-29 och andra förlusten på rak nu för grabbarna. "Brist på vilja" säger experterna. Plocka då fram den snarast säger jag! Lite coolt dock att laget inte förlorat en match på hemmaplan på ett år förrän idag.

Sådär. Nu har jag fått lättat på hjärtat. Kan kanske sova gott då i natt.

Höres!

Oh no

Plötsligt händer det! ÄNTLIGEN visar Svt en match med Guif. Mötet imorgon med Alingsås. Vad händer? Jo, dom ringde precis och så blir det jobb imorgon hela dagen vilket betyder att jag missar hela matchen. Vilken nitlott.

Stay Awake

Hej allesammans! Är nyss hemkommen från en underbart god torsdagsmiddag tillsammans med grannarna hemma hos farmor. Det bjöds på ungsbakad fisk och potatis och en himmelsk god fruksallad till efterrätt. Vardagslyx på hög nivå!

Var ju ett tag sedan sist så kan väl uppdatera lite om vad som hänt sen senast, inte för att det är så mycket:

* Har jobbat en hel del. Blir åttonde helgen i rad nu med undantag för helgen jag var sjuk. Lagomt roligt...
* Hängt med Malin och haft Step Up-maraton. Dvs frossat i häftiga danssteg och snygga dansare.
* Simmat och mått gott i bastun.
* Bevittnat en ruskigt dålig match av Guif efter EM-uppehållet. Förlust med 34-20 mot Sävehof...
* Haft en inneboende i form av denna filur, Freja. Ville inte komma tillbaka efter jakten och när hon väl hittades fick hon spenderar natten och kommande dagen hemma hos oss.




RSS 2.0