Gameday

Söndag och gameday. Dags för tredje semifinalen. Fick panik när jag insåg att matchen inte visades på nätet och då SVT visade Sävehof-Ystad på tv:n. Lyckligtvis så visade dom från båda matcherna så jag kunde följa med hyfsat. Matchen var återigen äckligt jämn och stod och vägde från början till slut. Men med en makalös comeback av Zacke och storspel av Hallberg så ledde dom laget till vinst. 25-23 slutade dramat och 2-1 i matcher för grabbarna. Kommer få en hjärtattack innan detta är över... Jag jobbar självklart på torsdag då det är match igen men hoppas att jag kan få min pappa att sms-uppdatera mig. Senast han gjorde det dog dock mobilen.

Förutom att ha suttit och skrikit framför tv:n så har jag haft en trevlig dag med Malin. Då vädret var så fint så bestämde vi att vi skulle åka till Rotsidan och fika i solen. Det blev alltså en långresa för min lilla bil.

Imorgon är det ju Valborg och jag hade först tänkt att jag bara skulle vara hemma hos mamma då jag jobbar på tisdagen men har ändrat mig och åker ut till en stuga i morgon och umgås med människor istället. Vi har skjuts hem så det känns riktigt skönt.

Nu ska jag ta och fixa någon form av middag. Är hemma själv så funderar på att lyxa till det lite...

Flyttar

Tänkte att det kunde vara passande med ny blogg när jag snart ger mig ut på äventyr. http://sandandsaltwater.blogg.se kommer bli platsen jag flyttar till så småning om men för tillfället så har jag även denna blogg kvar. Så om det nu är någon som läser här så vet ni.

Rubrik

God kväll! Har nyss ätit middag, tacos, så jäkla gott. Nu sitter jag och väntar på att Malin ska komma förbi. Får bli en lugn kväll hemma ikväll känner jag.

Igår pysslade jag med lite allt möjligt. Hade jobbat igår och knappt fått någon sömn natten innan och hade tänkt gå och lägga mig tills dess att jag skulle kliva upp och hämta pappa på puben. Men så satte jag på musik och började städa lite smått i rummet och helt plötsligt så var jag inne i värsta rensningen. Kastade, sorterade och gjorde fint. Fick en hel stor låda tom som jag nu kan ha mina hundratals shorts i. Yey. Vid två på natten ringde pappa och då la jag städprojektet åt sidan för den gången.

Idag har vädret varit på topp med undantag för all blåst men jag har ändå spenderat ett antal timmar ute på balkongen och lekt att det varit sommar.

Godkänd

Har haft en väldigt produktiv förmiddag måste jag säga. Hade planer på att gå ut och gå en långpromenad i morse men när jag såg att regnet öste ner så struntade jag i det. Har istället suttit framför datorn och fått undan en massa pappersjobb. Har bland annat skickat in min deklaration, betalat räkning och betällt ett par skor till lillebror som jag lovat. Har även fått svar på min visumansökan som jag gjorde igår och jag är godkänd! Man behövde typ vara terrorist för att inte bli godkänd lät det som, men det är ändå lite nervöst med sånt där innan man fått det på papper. Så nu kan jag ta och planera ordentligt!

Home again

Hola! Har tagit mig hem efter en vecka i Eskilstuna där jag hade det riktigt bra. Åkte från Jessica igår vid ett och var hemma hos mor min vid halv åtta. Lämnade sol och värme och återvände till snö och kyla...

Har som sagt haft en väldigt trevlig vecka hos Jessica. I onsdags var vi som sagt på handboll, torsdag så hängde vi på stan. På fredag var vi ännu en sväng på stan och sen kom Anna och joinade oss på kvällen. Lördagen skulle vi ju egentligen ut men planerna ändrades och det blev bio istället. Vi kikade på "Hunger Games" och den var sjukt bra! Boken är ju bland det bästa jag läst och filmen var helt klart godkänd med tanke på de höga förväntningar jag hade. På söndagen åkte Anna hem och jag och Jessica spenderade dagen i soffan framför BB och så handbollen. Oerhört jämn och jobbig match som till slutade med förlängning och till slut förlust för killarna. Jag och Jessica tog ut aggressionerna genom en timmes lång powerwalk genom Eskilstunas fina stadspromenader.

Idag har jag packat upp väskan, suttit vid datorn och gått en promenad med Malin för en liten uppdatering av det som hänt medan jag varit borta. Imorgon är det dags att ta tag i lite saker och sen ska jag nog simma på kvällen.

Höres hörrni!


Förkylningshelvetet

Hej allihopa. Sitter här hemma hos Jessica medan hon och Anna kilar runt på stan. Känner mig inte på topp idag och kanske börjar dryga två veckors förkylning ta ut sin rätt. Är så himla less på den här förbannade hostan som vägrar släppa taget. Sitter och tar det lungt nu och ska senare gå och möta upp tjejerna. Anna kom hit igårkväll och stannar över helgen så det är jättekul. Ikväll är planen att vi nog ska prova på Eskilstunas nattliv och jag hoppas därför jag mår lite bättre tills dess.

Mina killar gjorde det igen!

Sitter hemma hos Jessica nu efter att ha varit borta i Sporthallen. Fick som ni vet chansen att äntligen se Guif på deras hemmaplan och jösses vilken match det blev. Första semifinalen mot Kristianstad skulle gå av stapeln och jag och JP var på plats. Bredvid kristianstadklacken förvisso men vad gjorde det. Matchen började sådär spelmässigt men sen hände det hemskaste jag sett på handbollsplanen. Zacke gjorde ett fantastiskt mål men knockades samtidigt av en armbåge. Han föll till marken och försökte sen ställa sig upp för egen hand men utan att lyckas. Killen var helt borta och så groggy att han inte kunde stå på benen. Knappt vid medvetandet och helt borta. Det var så himla hemskt att se då ingen egentligen visste vad som hade hänt med honom. Till slut lades han ner på golvet och fick vård men det tog hela tjugo minuter innan ambulansen kom. Han bars ut på bår till publikens applåder och lämnade hallen med en publik full av oro.
Matchen fortsatte dock och med speakerns uppmaning att spela för Zacke så blev det krig ute på planen. En hård match full med utvisningar men också mycket skönspel. Det tog lång tid innan Guif lyckades ta ikapp det försprång Kristianstad skaffat sig men hamnade strax därefter i underläge igen. Segern såg ut att vara utom räckhåll men så kom beskedet att Zacke efter det hela var relativt okej och han hade till och med hälsat orden "Kämpa och vinn!" Laget verkade lyssna på Zackes ord och fick ny kraft och återigen tog man ikapp och gick nu förbi! de sista minuterna var hemska och hela hallen befann sig mellan hopp och förtvivlan. Det röda havet, idag inklusive mig och Jessica, kunde dock jubla till slut efter att Guif än en gång visat vad dom kan. Segern är vår! Och fy fan vad skönt det känns!
Det var verkligen en magisk kväll och match. Jag vet ju hur det kan vara i Sporthallen och är så himla glad att jag själv äntligen fick vara med om det. Att det också blev en seger i en semifinal är underbart. Eftersom mina händer var fullt upptagna med att klappa så blev det självfallet inga foton tagna men dom lägger nog Jessica upp hos sig då hon fick några kort.
Nu ska vi ta och se Big Brother och äta chokladbollar och imorgon blir det en sväng på stan. Vi hörs!

En tripp söderut

Det värker i kroppen och särskilt i fötterna efter att ha jobbat nonstop sedan påskafton men nu kan jag i alla fall vara ledig en vecka utan dåligt samvete. Åker med Jessica ner till Eskilstuna imorgon och stannar nog där veckan ut. Ska bli roligt att se hur hon bor och jag hoppas hon ger mig en rundtur i sin nya hemstad. Det blev ju inget Simple Plan-konsert i Stockholm då biljetterna var slut, men på onsdag så kommer jag äntligen få se Guif igen så jag är ändå lycklig! Lyckades norpa åt mig två biljetter till onsdagens första semifinal idag när jag satt på lunchrast. Får därmed chansen att heja fram mina grabbar till seger och är en mycket lycklig tjej med andra ord!

Ska tiga och prata så lite som möjligt fram tills dess för min förkylning vägrar ge med sig (och har snarare blivit värre idag) och jag behöver bara öppna munnen för att en hostattack ska bryta ut. Får gardera mig med halstabletter och hostmedicin och hoppas att lite söderluft ska hjälpa mig.

Nej, nu ska jag krypa i sängs. Vi ska åka med bussen till Sundsvall imorgon vid halv tio och sen går tåget vid tolv. Innan dess ska jag packa klart väskan och fixa med lite annat smått och gott.

Vi hörs!

Uppdate

Hejsan! Var ett tag sedan sist men jag har verkligen haft fullt upp. Har äntligen haft en ledig dag idag då jag har jobbat sedan lördag och påskafton. Ska jobba imorgon och på lördag och sen ska jag vara ledig några dagar då jag ska åka ner till Eskilstuna och hälsa på Jessica.

Har som sagt haft fullt upp den senaste tiden. Hela påskhelgen så var det full rulle med massvis med släkt i huset. Precis som det ska vara under högtiderna! Magnus var också hemma på påsklov så det var riktigt kul. Anna har också varit hemma så jag har även hunnit med att träffa henne. Det blev en utgång tillsammans med Malin på påskaftonen och en riktigt rolig kväll. Jag drog på mig en helvetisk förkylning som ännu inte försvunnit. Och så har Guif gått till semifinal. Ja, det är väl det som hänt.

Just nu är jag själv hemma då det blev en liten oväntad händelse som satte saker i rörelse. Lillebror var till sjukgymnasten i tisdags då han haft problem med knät sen i somras och folket nere i Lindesberg inte verkar lägga mycket energi på att ta reda var det är. Det visade sig nu att hans korsband är antingen av eller väldigt uttänjt. Med det så blev det en resa ner till Stockholm för han och pappa idag för att åka på magnetröntgen imorgon. Sedan blir det förmodligen operation och en jäkla lång väg tillbaka...

Själv följde jag inte med till Stockholm och Gnesta då jag jobbar och idag på min lediga dag så har jag spenderat den vid datorn, på en långpromenad i det fina vädret och sen en sväng till affären. Imorgon är det som sagt dags för arbete igen men det är bara en kortdag så då hinner jag njuta lite mer av solen om den tänker visa sig imorgon också.




Jag och vovven på en av mina favoritplatser här hemmavid.


Summer Paradise

"Summer Paradise" är helt klart en av mina favoritlåtar på Simple Plans senaste album "Get Your Heart On!" Låten finns i två versioner och igår släpptes även den andra versionen på video. Jag tycker nog att originalet med K´naan är bättre än den med Sean Paul men båda är fantastiska. Videorna lika så. Detta är sommar!





Och är det bara jag eller har dessa pojkar inte åldrats en dag under de senaste tio åren?!

Längtar som en galning till den 17:e april då jag och Jessica ska se dom i Stockholm! Tredje gången och den här kommer säkert bli lika bra som de föregångna.

RSS 2.0