25

Sitter här och lyssnar sönder Moa Lignells "When I Held Ya". Jäklar vad bra den är.
Åkte till Malin igårkväll och åt en massa godsaker och spelade Wii. Vi kan nog snart klassas i samma liga som Tiger Woods när det kommer till golf känner jag på mig. Fick till några riktiga fina slag där!
Åkte hem igen när det var dags för Malin att jobba och har sedan dess inte gjort mycket alls. Tittat på handboll och vi kan väl alla vara överens om att detta mästerskapet glömmer vi för svensk del. Det svenska laget har inte alls presterat och nu får vi hoppas på att dom kan bryta ihop och sedan komma tillbaka i gammal god VM-form inför OS-kvalet. Kroatien vinner enligt min spåkula EM och sen blir det elitseriehandboll för min del igen. Zacke fick ju tyvärr bara nöta läktarbänken nu under EM så vi kan hoppas på en spelsugen kantspelare nu när Guif fortsätter sin väg mot SM-guldet i vår.

Ska nog ta och krypa i säng nu så säger härmed godnatt!

I Feel Like Dancing Tonight

Äntligen hemma från dagens arbete. Mådde piss imorse och var väldigt lättad när dagens första fem timmar hade passerat. Åkte hem och sov och känner mig nu på topp igen. Nästan. Försöker glömma allt som har med Sverige och handbolls-EM att göra. Hann se de sista tio minuterna på jobbet och kan fortfarande inte fatta hur i all sin dar laget kunde åstadkomma något så fruktansvärt dåligt som dom gjorde den andra halvleken. Och vad sysslar Staffan och Ola med? Nej, nu släpper vi det. Spelar man så dåligt förtjänar man ingen semifinalplats.

Känner mig för stunden rätt pigg och ska snart gå och kika på SNL på tv:n. Tills dess håller Alex, Jack, Rian och Zack mig sällskap:


Snart frisk

Godkväll. Ska snart gå och lägga mig men tänkte skriva några rader innan jag kryper ner under täcket. Känner mig rätt okej nu, har kunnat äta annat än blåbärssoppa idag så det är ju positivt. Man blir rätt less på det efter en vecka. Har jobbpass uppbokade både imorgon och på söndag och jag hoppas det ska gå vägen. Men som sagt, är rätt pigg nu så det ska nog gå bra, känns lite sisådär bara att börja med ett delat pass imorgon... Missar Sveriges match mot Polen gör jag också. Kanske kan jag smita in till nån av gubbarna och kika lite på tv:n.

Avslutar kvällen med en gammal goding:




Skitmatch

Nej det där blev ju ingen rolig historia... Vi är förvisso redan klara för spel i andra rundan men Sverige hade ett ypperligt läge att gå dit med ett flertal poäng. En seger mot Tyskland var vad som behövdes. Ett Tyskland som alls imponerat än så länge i detta mästerskap. Dom behövde en seger ikväll för att gå vidare överhuvudtaget och medan Sverige stod och sov på planen så visade tyskarna kämparglöd. Dom krossade svenskarna i första halvlek, mycket tack vare den fantastiske Uwe Genshemimer, och såklart Sveriges urusla försvarsspel. Målvaktspelet var inte heller mycket att hurra för. Palicka började, men utan någon vidare framgång. Andersson, som kommit in istället för magsjuke Sjöstrand var lite bättre men långt ifrån så bra som behövdes. Anfallsspelet var inte heller något vidare förutom Kim EDR som gjorde åtta mål, men var dålig bakåt och gjorde några felaktiga beslut under viktiga tillfällen i andra halvlek. 20-15 stod det efter en halvtimma och även om Sverige spelade upp sig lite i andra halvlek så var segern aldrig nära. Nu får man dessutom sota för sitt dåliga spel mot Makedonien då dom fortsatte vinna ikväll, denna gång mot Tjeckien, och Sverige får bara med sig en ynka poäng till nästa omgång. Ska det svenska laget fortsätta spela såhär så ser vi knappast någon medalj i sikte. Allt måste vara på topp och så är det verkligen inte i nuläget.

För att avsluta detta inlägg på ett mer positivt sätt så sätter jag in en bild på det snyggaste som går att hitta i handbollsvärlden just nu: Adrian Pfahl, Tyskland.


Krasslig

Usch och fy och blä för dom senaste dagarna. Hade äntligen en helt ledig helg och hade planerat en riktigt rolig kväll med tjejerna som skulle innehålla både bastu, mat och sen utgång. Men vad händer? Jo, blir självfallet sjuk och får stanna hemma. Var därmed sängliggandes från lördag till tisdag. Mår fortfarande inte helt okej men kan i alla fall stå på benen. Har ingen aning om vad jag råkat ur för, nästan lättare att säga vad jag inte haft. Ska jobba i helgen så måste vara frisk tills dess.

Nu är det snart i alla fall handboll på tv:n. Har med stor möda krypit från sängen till soffan dom tidigare dagar det varit match, och inte heller kunnat se hela matcherna. Men ikväll ska det väl funka utan att jag beöver ligga där halvt medvetslös...

Nostalgi

Fick ett sådant sug ikväll av att se "Good Charlotte Live At Brixton Academy". Såg den flera gånger i veckan förr i tiden men nu var det nog ett par år sedan. Ändå satt varje rörelse, varje replik i mellansnacket och varje textrad som om det var igår jag senast kikade. Men det är klart att det är så när det är mitt älskade Good Charlotte det handlar om. Nu undrar jag bara när herrarna behagar ta sig till Svea Rike så man får se dom någon gång.



Eventuellt tillbaka

Ja, kanske är jag tillbaka här då igen. Jag vet inte riktigt hur det kommer bli men vi får väl se. Har inte haft varken ork, inspiration eller lust att skriva i något så meningslöst som i denna blogg.

Jag har haft en riktig skithöst och vinter så här långt. Ibland kan man undra hur mycket dåligt som måste hända innan något bra sker. Jag har lärt mig att det spelar ingen roll hur mycket gott man gör, hur godhjärtad man är, hur mycket man kämpar, för det finns något där som kallas för ödet. Och det mina vänner, kan vara en elak jävel. När man tror man klarat sig så knackar han på och golvar en igen.

Samtidigt så har jag också lärt mig, och ännu en gång insett hur mycket min familj betyder för mig. Vad skulle jag göra utan min kära farmor? När botten är nådd så får hon oss alla på fötter igen.


------------------------------------------------------------------------------------------------------


Kanske är jag tillbaka här. Slänger in en massa musik. Tjatar om favoriterna Guif. Gnäller på meningslösa saker. Ja, ni lär väl märka det.


RSS 2.0