Tillfälligt avbrott

DENNA BLOGG TAR NU TILLFÄLLIGT OS-AVBROTT. ÅTERKOMMER OM CA TVÅ VECKOR.
FÖRHOPPNIGSVIS VÄLDIGT LYCKLIG EFTERSOM SVERIGE TAGIT OS-GULD I ISHOCKEY.


Vacker vinterdag

Jisses! Solen lyste idag också! Det hände tidigare i helgen också och det känns som ett väldigt behövligt avbrott i det annars så sjukt jobbiga grå vädret som pågår dag in och dag ut.

Eftersom det då var så fint väder och jag slutade tidigt passade jag på att ta en härlig hundpromenad tidigare idag. Nyss har jag skrivit klart engelskaläxan och latar mig nu frmaför datorn till Andra Avenyn börjar klockan 21:00. Allt är toppen och jag hoppas det fortsätter så resten av veckan! :D

Måndag

Då var helgen över och en ny vecka har börjat. Måste säga att det var en väldigt trevlig helg jag hade. På fredagen var det ju som sagt dags för studentfest. Förfesten hade vi hemma hos Adolf där vi hade det jättetrevligt som alltid annars när vår klass är tillsammans. Vid tolvtiden drog vi ner på stan och Svenssons där själva festen höll till. Där var det ganska... dött. Som tur var började folket komma efter ett tag och det dansades på dansgolvet i några timmar. Återigen misslyckades vår klass ta några poäng i klädtävlingen, vilket sög med tanke på att de som vann var bra mycket sämre än oss. Vi offrade ju dyra tröjor för fan! Snart ger vi ju upp.

Efter att ha sovit några timmar klev jag upp på lördagen och gick till Öbacka för att titta på när Ramvik spelade DM. En förlust mot Brännan tidigare på morgonen ledde till att Ramvik var tvugna att vinna mot Sollefteå för att ta en finalplats. Det lyckades dom också med Eftersom finalen inte var förrän klockan sju på kvälle följde jag med mamma hem. Passade på att ta igen mig lite innan det återigen var dags för handboll. Finalen spelades mot Brännan och det var länge väldigt jämt. Men Jeppe storspelade i målet och laget ryckte upp sig och var så duktiga att de lyckades vinna med åtta bollar. =)

Efter handbollen hade jag blivit inbjuden på filmkväll hos Matte och det tackar man ju inte gärna nej till. Det blev en kväll med goda vänner, roliga spel och fel.

Inte helt dum helg alltså. Hoppas därmed också på en bra vecka. Idag har det varit ganska slappt med fotbollsturnering och det får gärna fortsätta så för min del.

Nu ska jag gå till min farmor och se vad hon sysslar med. Vi håller ju på att försöka planera hur vi ska lyckas sy min balklänning så antar att det blir mycket prat om sånt.
Ses!

Studentfest nummer 2

Fredag och dags för den andra studentfesten. Tyvärr är temat så tråkigt som brats vs. emos. Finns ju därmed bara två saker att klä ut sig till och eftersom det är ganska svårt för en tjej att klä ut sig till brat så återstår bara emo. Det är typ ingen som ska klä ut sig då situationen är som den är, och inte heller jag. Men festa ska jag! Oturligt nog har jag kännt mig dålig hela dagen men förhoppningsvis mår jag bättre ikväll. Känner för att slå klackarna i taket och dansa gärnet på dansgolvet! Ska ta bussen in till stan om ett par timmar och då möta upp Marina och Johanna för lite käk och fix av kläder och smink och sådana tjejgrejer, innan det är dags att samla ihop klassen hos Adolf. :)

Igår var det U21-match mellan Ramvik och Brännan. Som vanligt när dessa lag spelar mot varandra så blir det riktigt spännande och igår var inget undantag. Ramvik har kanske inte riktigt levt upp till sitt namn den här säsongen men igår spelade dom ganska bra och lyckades få till ett lika-resultat mot härnösandslaget.

Nu ska jag ta och vila upp mig inför kvällen så jag inte somnar där på Svenssons!

Asgarvar

Efter att ha dragits med huvudvärk i ungefär tre dagar förtjänar jag att få skratta lite! Tog en alvedon och sitter nu framför datorn (kanske inte så smart egentligen om man har huvudvärk) på en ny favoritsida www.felsms.com. Garvar som en galning kan jag lova! Kika in där vettja!

Här är några exempel på vad folk har skickat helt fel:
Till: Mamma
Sms: Min ena pungkula kliar som fan och är helt uppsvälld. Är det normalt? Har du haft det så?
Svar: Jag har inte haft så gubben. Det låter obekvämt, du kanske ska gå till skolsköterskan?  Skicka ett sms till din pappa och fråga. Han hade lite problem med spermierna ett tag.
Kram mamma
Förklaring: Åh fyfan vad pinsamt det blev. Jag skulle skicka till min storebror men min mamma fick det. Jag frågade aldrig pappa, men mamma frågar mig fortfarande "Hur är det med pungkulan?"


Till: Tim, min pojkvän.
Sms: Jag är fortfarande kär i Magnus... Men jag vet att han inte är bra för mig så Tim får duga ett tag till :) Eller vadå, tycker du att jag ska dissa honom?
Svar: Fyfan Rebecca. It's over.
Förklaring: Smset säger väl allt. Jag skämdes rejält. Stackarn.


Till: Pappa
Sms: Köp klick på vägen så kan vi pröva i baken i kväll. Ska vi?
Svar: Vad du än gör med Fille så var försiktig och gör bara det du själv vill.

Förklaring: Skickade till min pappa så jag kämdes ihjäl. När jag berättade det för Fille som kan han inte hem till mig på 3 månader för att han trodde han skulle bli mördad.


Till: Johannes
Sms: Åååh Johannes vill fortfarande att vi ska ta våran filmkväll, och det vill verkligen INTE jag! En tjock ekorre är ju vad han liknar, eller iaf ett djur som borde leva långt under jorden.. Men känner typ att jag måste, om jag dissar honom kommer vi ju aldrig få komma på fest hos honom igen.. Åååh jobbigt, men får väl ställa upp för laget så vi får fortsätta komma på festerna :(
Svar: Tjock ekorre? Eller vad hade du tänkt dig för djur under jorden? Tack, den där filmkvällen skiter vi i, och du/ni är aldrig mer välkomna på mina fester.

Förklaring: Smset skulle egentligen till min tjejkompis, vi hade precis lärt känna en kille(tjock ekorre) som hade såå grymma fester. Tyvärr blev de ju inte fler sådana.. Känns ganska dumt faktiskt. Skulle haft den där jävla filmkvällen...


Till: Mig
Sms: Jag kommer hem från jobbet vid 5 tiden. Då ska du och jag prata, jag tycker att vi ska undanhålla det mesta för barnen om varför vi ska skilja oss. Du lär få ångra dig om du berättar om min affär för dom.
Svar: Inget

Förklaring: Nu i efterhand har jag fått veta allt, mer än vad som egentligen skulle berättat. Min pappa hade alltså varit otrogen mot min mamma, och det var därför dom skulle skiljas. Roligt att få veta att sina föräldrar ska skilja sig genom ett felskickat sms.


Enjoy! ;)

RSS 2.0