När det ofattbara inträffar

Usain Bolt skulle vinna VM-guld på 100 meter. Absolut ingenting kunde hindra honom från att göra det. Möjligtvis en skada. Eller en tjuvstart. Men den risken fanns aldrig. Snarare att han skulle vänta nån tiondel extra innan han lämnade starblocken.

Om det sen vara nervositet, önskan att slå ett nytt rekord eller bara en total jäkla blackout som fick honom att  göra just en tjuvstart kan jag inte svara på. Förmodligen det sistnämnda. En rejäl tjuvstart var det dessutom och tystnaden som lade sig över arena när chocken lagt sig en aning är nog något som kommer bli ihågkommet lång tid efter detta VM. Mästerskapets största stjärna, den solklara vinnaren och mannen som absolut inte kunde göra en tjuvstart var utslagen ur finalen. Det är fortfarande nästan ofattbart. Att det sedan blev Yohan Blake som vann VM-finalen på 100 meter är det nog ingen som bryr sig mycket om och inte kommer det vara det man snackar om efteråt.

Gissa om det kommer gå fort nu på 200 meter?

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag beställde 2 koftor, 1 stickad tröja och en tunika :) allt var på nedsatt pris! :D allt som allt gick på 213 kr.. inklusive frakt :D

2011-08-29 @ 16:06:49
URL: http://jeessiiccapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0