The Buried Life

Jag har blivit helt förälskad i ett program jag aldrig förut hört talas om. "The Buried Life" heter det och kan väl närmaste jämföras med Erik och Mackans "99 Saker Att Göra Innan Man Dör". Detta är dock MYCKET bättre på alla sätt och vis.

Fyra kompisar, Dave, Duncan, Jonnie och Ben ska beta av sin bucket list, samtidigt som de hjälper andra att uppfylla sina. Helt underbart karimatiska killar och programmet är så jäkla upplyftande! Och det är inte direkt en "vanlig" bucket list dom ska pricka av heller, eller vad sägs om:

*Learn to fly
*Open the six o'clock news
*Attend a party at the Playboy Mansion
*Get on the cover of Rolling Stone
*Become a licensed minister
*Kiss the Stanley Cup
*Kiss Rachel McAdams
*Help deliver a baby
*Host Saturday Night Live
och kanske den bästa av dom alla: "Tell a judge: "You want the truth? You can't handle the truth!"

Sen finns det förstås "vanliga" måsten som att tatuera sig, gifta sig och lära sig spela ett instrument. Nyligen så skulle dom tjäna ihop en miljon dollar. De blev sponsrade av Pizza Hut med 20 000 var i början och vi kan väl säga såhär, det blev ingen miljon... Ben spelade bort alla sina pengar på hästar, Dave skulle försöka sälja onepieces men gick back, Jonnie sparade sina och Duncan var den enda som lyckades få sina pengar att växa genom att köpa aktier. Med hans pengar åkte dom sedan till Vegas och gjorde den största satsningen i Las Vegas historia på roulette, och förlorade ALLT... Men dom har inte gett upp utan kommer fortsätta försöka klara av den punkten på listan. Programmet har nu avslutat säsong två och killarna har hunnit avverka förvånandsvärt många punkter på sin lista, och många av de mer extrema.


Hur som helst, fantasisk serie med underbara grabbar som man inte kan sluta skratta åt. Längtar tills nästa säsong!








Kommentarer
Postat av: Anonym

åh, den där serien vill jag se! :D

2012-03-03 @ 10:48:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0