Första mars

Hemma hos pappa igen efter att ha varit hos mamma det senaste dygnet och agerat barnvakt och liknande. Hittade ett gammal spel i ett skåp som jag och Ida spelade under gårdagskvällen. Efter att ha varit en klar ledare under hela spelets gång så vann Ida på knockout i slutsekunden. 1-0 till lillasyster.

Har suttit och tittat på en av vinters höjdpunkter, skidskytte-VM, som startade idag. Konstig början på mästerskapet då Norge som kom tvåa i mixedstaffetten ändå vann guld. Under staffettens tredje sträcka så slog inte "luckan" igen och O-E Björndalen åkte en straffrunda eftersom han trodde att han missat skottet. När så inte var fallet så fick norska laget 30 sekunders avdrag och vann tävlingen då deras tid slog Slovenien som tog sig i mål först. Sverige då? Usel start av Anna-Maria Nilsson men bättre åkt av de resterande tre och Sverige slutade fyra.

Mer sport blir det ikväll då det är hockey. Börjar lukta slutspel för Modo.

Apropå sport. Känner lite sorg i hjärtat. Ryktet säger att både Zacke och Aren är påväg bort från Guif. Zacke till Ademar Leon i Spanien och Aren till Bundesliga. Inget som är konstaterat av laget men ändå. Självklart är dom så bra att dom ska ut i proffslivet utanför Elitserien, men det känns ändå himla jobbigt att Guif förlorar två av sina viktigaste spelare. Under gårdagens match mot Tumba till exempel så var dom överlägsna och var stor del till att Guif vann med 30-23. Aja, ännu en anledning till att det blir eskilstunalagets tur att ta SM-guld i år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0