Skidtorsdag

Blev inget jobb idag heller så jag har suttit bänkad framför tv:n och skidorna. Skidskytte-VM drog igång idag och det hade ju kunnat gå bättre i dagens mixedstafett. Sverige låg relativt bra till på en tredje-fjärde plats inför CJ Bergmans sista skytte. Då bommade han två skott och medaljchansen var bortblåst i samma sekund för snyggingen Martin Fourcade från Frankrike träffade sina skott och körde hem bronset till Frankrike samtidigt som Sverige fick nöja sig med en fjärde plats. Föga förvånande vann Norge guldet då Tarje Böe krossade allt motstånd på slutsträckorna. Tyskland tog silver.

Efter skidskyttet var det dags för damernas stafett i klassisk stil och alla fyra tjejerna åkte riktigt bra och Charotte Kalla körde på riktigt bra på slutet och åkte in som tvåa i mål. Alltså ännu en medalj för Sverige i detta VM! Idag hade svenskorna riktigt bra skidor också så förhopningsvis är krisen med vallateamet över nu.

Pappa kom hem från Vilhelmina för en stund sedan och det verkar bli pizza till middag. Var sjukt länge sedan jag åt en pizza och det ska bli ruskigt gott! Ifall ni undrar liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0