Weekend Warrior

Är hemma igen efter en riktigt rolig och händelserik kväll i stan. Vi började med att fira min gode vän Pontus som fyller 20 till veckan. Massvis med trevligt folk och det blev en riktig kanonfest. När klockan närmade sig halv ett så åkte vi ner på stan och Svenssons där vi dansade tills lamporna tändes. Så himla skoj! Mötte på en massa roliga människor och blev hembjuden på kakfest klockan tre på morgonen. Och vem tackar inte ja till nåt sånt?
Blev kvar efter att kakorna ätits upp och vaknade tillsammans med resten av folket klockan tio imorse. Alla insåg dock snabbt hur dumt det var och återvände till sängarna. Vaknade igen runt två och sen blev det lite film innan jag åkte hem igen med bussen. Väl hemma igen däckade jag i sängen och vaknade inte förrän för en timme sedan. Gäspar fortfarande och kommer nog somna om så fort jag stängt av datorn.

En sjukt trevlig kväll och dag var det i alla fall och på fredag kör vi igen! Då är det dags för tjejfest och förhoppningsvis en lika rolig utgång på krogen som igår.

Nu ska jag se på Solsidan på datorn innan jag lägger mig och sover igen.

Hörs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0