Sverige-Montenegro

Vilken jäkla skitmatch det var av Sverige igår. Första halvlek var aboslut inget att hurra för och Montenegro hade ledningen med två mål i paus. I andra halvlek bytte Sverige till ett 5-1-försvar med Jonas Källman som etta och då blev det bättre spel, men ändå inte tillräckligt bra. De sista trettio minuterna blev onödigt spännande och det såg ut som att svenskarna eventuellt skulle gå mot en förlust. Men Mattias Andersson kom igång riktigt bra i målet, samtidigt som spelarna fick tag på lite enkla bollar och när Jonas Källman satte 29-27 var matchen avgjord. Slutresultatet blev 30-27, men det var verkligen ingen bra insats av Sverige. Nu får vi hoppas på bättre spel i matchen mot Israel på söndag. Då hoppas jag även att Robin Andersson får spela lite också, och inte bara nöta bänken som han gjorde i går.