Sommarnöjen

Åh vilken underbart varm dag det har varit idag! Har stekt ute i solen med "Den du inte ser" av Marie Jungstedt och iskall Trocadero. Hoppas nu detta väder håller i sig ett tag och inte övergår i regn och rusk som den annars vanliga svenska sommaren.

Har givetvis också hunnit med att titta på en grym fotbollsmatch där Tyskland lekte hem segern mot Argentina. 4-0! Och därmed är inte bara storfavoriterna Brasilien borta ur VM utan även Argentina. Om ca en timme är det dags för Torres och hans Spanien att spela kvartsfinal. Spanjorerna möter Paraguay och jag hoppas självklart på spansk vinst. Till detta serveras kött och pommes. Mums!
Såg ni matchen Ghana-Uruguay igår? Killen som räddade bollen med handen på mållinjen i slutminuten och fick ett rött kort räddade ju faktiskt Uruguay även om det först såg ut som motsatsen. Ett annars självklart mål räddades med hans hand och Ghana missade därefter straffen de blev tilldelade och på den avslutanden straffläggningen lyckades ju Uruguay vinna matchen. Sjukt.

Återkommer med resultat senare. Förlorar Spanien kan det dock dröja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0