Taskigt!

Tar en paus från min kära kompis Platon för att skriva några rader angående Småkronorna.

Alla inom sportvärlden kan göra en dålig match. Tyvärr hade bla David Rundblad en ganska dålig match i semifinalen mot USA där han olyckligt nog hade några misslyckade insatser. Han fick hård kritik från bla Nicklas Wikegård men nu har det ändå gått lite för långt tycker jag. På Facebook har man startat gruppen "Bänka Rundblad i Bronsmatchen!" och beskrivningen lyder: "Vi som vill se att Rundblad sitter på bänken i matchen om 3e platsen i JVM 09/10". Gruppen har redan drygt 2400 medlemmar. Taskigt mot en kille på 19 år som förmodligen tar förlusten och sin egna insats hårdare än en veteran på 30 år. Rundblad är en grym spelare och det är bara löjligt att vissa människor agerar såhär illa. Så det så!

Om tre timmar är det nedsläpp för bronsmatchen och jag tycker vi tar och visar vilket grymt bra lag Sverige är och att vi verkligen krossar Schweiz. Och även om vi inte kan ta guld finns det ändå några titlar att sträva efter. Visar Markström samma ruskiga spel som han gjort är chansen stor att han tar hem titeln som Bästa Målvakt för andra året i rad och därmed blir historisk. André Peterson är bara ett mål från en delad förstaplats i skytteligan och Pääjärvi-Svensson är bara tre poäng ifrån att bli JVM's poängkung.

Så jag säger som Aftonbladets Mats Wennerholm: "Visa att förlusten mot USA bara var 'a bumb in the road' och visa världen vem som är störst, bäst och vackrast!"


Efter en skithård förlust ser vi till att fixa den där jäkla bronsmedaljen nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0