Avskedsfest

Gårdagen/natten/förmiddagen spenderades ute i Häggdånger med mina allra bästa vänner. Det var dags att ta farväl av Dennis och Pontus, och det med en riktig jäkla fest! Vi tävlade i ett flertal olika tävlignar och självklart gick vinsten till den kvinnliga delen av deltagarna efter en rafflig norsk kareoketävling. Killarnas straff som förlorare blev att städa rent hela stugan idag medan vi flickor vilade ut.
Efter lekar blev det grillning och underbar mat. Sedan intogs bastun och självklart vann vi tjejer även den uthållighetstävlingen. Ungefär tre timmar satt vi i den 78 grader varma bastun medan killarna endast klarade 72 grader... Bastubad blandades med massor av vanliga sjöbad i det faktiskt varma vattnet. Kvällen fortsatte med marshmallowgrillning och allsång vid brasan, dans på altanen och gräsmattan och ytterligare bastubad sisådär vid tretiden och jag hamnade i säng (soffa) vid halvfemtiden. Idag vaknade vi alla upp med en obligatorisk huvudvärk och trötta kroppar. Och så plötsligt var det dags att säga hejdå till killarna, sorgligt. Att dom ska vara borta från Härnösand så pass länge känns jobbigt men dom kommer förmodligen bara ha det bra och vi andra får helt enkelt klara oss utan dom det nästkommande året.

 Brudarnas lagfoto. Pose: Limbo

 The real deal: Vattenlimbo.

 Nattdans.



Efter ett par timmars sömn och sedan middag hos farmor ska jag nu lägga mig framför tv:n med Ben & Jerry's och kika på det sista av friidrotts-EM. Håller tummarna för Michel Tornéus och Emma Green. Kom igen nu, ta en medalj för Sverige!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0