100 meter och lättklädda spartaner

Har haft en lugn tv-kväll med lillebror. Pappa var hemma ett par dagar men var tvungen att åka tillbaka till Dalarna så vi har huset för oss själva igen. På tv:n visades det både simning, DN-galan och filmen Meet the Spartans. Otroligt ful film men skrattade gjorde jag i alla fall. I sportväg var vi mest intresserade av att se i vilken form Tyson Gay var i och 9:79 var inte dåligt. Ser verkligen fram emot friidrotts-VM och duellen mellan han och Usain Bolt. Jäklar vilken fight det kommer bli! Jag sätter mina pengar på att Bolt vinner, han är ju faktisk snabb som blixten. ;)

Nåt som verkligen inte får någon uppmärksamhet i sportväg är JVM i handboll. Sverige har faktiskt vunnit brons och inte en enda liten rad har det stått om det någonstans! Dålig stil! Bronsmedaljer blev det i alla fall och Guif´s superstjärna Mattias "Zacke" Zachrisson gjorde hela 13 mål i bronsmatchen mot Tunisien som Sverige då vann med 30-27.

I morgon blir det grillkväll hemma hos Mattias (inte Zachrisson då utan Norberg :p). Ska bli kul! Förhoppningsvis blir det bra väder under dagen också så att man kan vara ute och försöka bevara den bränna man fått, allt försvinner i en himla fart nu eftersom solen är så frånvarande.

Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0