Sista sommarlovshelgen

Ja då var det bara ett par dagar innan skolan börjar igen. Det är helt ofattbart att sommarlovet redan är över, kan elva veckor verkligen passera så fort?! Det känns som igår då vi stod utanför kyrkan och kramade om alla i klassen och önskade varandra ett bra lov.
Det har verkligen varit en lugn sommar då inget speciellt egentligen har hänt. En ganska tråkig sommar om jag ska vara ärlig, det hade varit roligt att åkt på nån festival eller liknande med det blev det ju inte. Sen har ju släkten har varit här hemma i Ramvik och hälsat istället för att vi har åkt ner till Stockholm också. Det känns även konstig att det är mitt allra sista sommarlov, vid den här tiden nästa år kommer jag typ ha...semester! Knepigt.

Aja... man får väl ta reda på de få dagar som är kvar och det hade ju varit roligare med bra väder men så som regnet öser ner nu kan man nog inte hoppas på det. Imorgonkväll kommer i alla fall Anna och Jessica hit och har lite tjejkväll, sen får vi se vad som händer resten av helgen.

Idag var jag och strosade runt i regniga Härnösand ett par timmar och hittade bl.a. en jättefin ljusblå skjortklänning. =)

Och det var inte bara i Härnösand som regnet öste ner, även i Berlin var det blött och kvällens friidrottsfinaler blev framskjutna rejält. Höjdhoppet blev framskjutet nästan två timmar och det är inte så svårt att förstå att hoppningen inte var den bästa. Tillsammans med många andra rev Linus Thörnblad ut sig på 2:28 men slutade ändå på en 5:e plats vilket ändå är bra med tanke på att även han varit skadad innan VM. Dessutom är det Sveriegs bästa placering hittills i mästerskapet. Igår slog faktiskt Nicklas Wiberg svenskt rekord i tiokampen och slutade på en 7:e plats, och likaså gjorde Emma Green i höjdhoppet.

Ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0